Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nebo také "Čekání na Kiefera". Drama, které začíná více než slušně. Ale potom už je to jen typické krimi, při kterém jsem se nejvíce těšil na svého oblíbence Kiefera Sutherlanda, který ukázal své umění a po jeho "odchodu" snímek už jen těží z těla hlavní protagonistky. Začátek slibný, nicméně velmi nenapínavý hon na vraha. Když je scénář slabý, i známí herci s tím nic neudělají. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

"Tak to bylo HUSTÝ"!! Dost drsný a překvapivý začátek. Hodně napínavý až do konce, přestože jsem věděl, kdo za tim všim stojí už od začátku, pak mě zmátl jeden moment, ale hned mě ještě víc utvrdil v to, že je to "On"... Angelina Jolie by měla hrát ve více takovýhlech thrillerech, má na to povahu i mimickou část. Výborná hudba - U2 - Bad, která přesně zasadila příběh do starší doby a na závěr taky sedla! 90% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl úplně natvrdlej a nebylo mi tim pádem od začátku jasný, kdo je vrah, tak by to vůbec nebyl špatnej film. Problém je v tom, že jsem vraha uhádnul hned v první scéně, kdy se objevil na obrazovce (a předpokládám, že naprostá většina diváků na tom bude stejně), takže potom už jenom celej film čekáte na to, až toho vraha konečně odhalí i Angelina Jolie. A z ní jsem měl teda pocit, že vraha neodhalí, ani kdyby to měl napsaný na čele. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hvězdy. Zaokrouhlim nahoru za jednu odvážnější scénu Angeliny Jolie a jednu písničku od U2. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) ZLODĚJ ŽIVOTŮ, další jeden z mnoha filmů, které si v poslední době doplňuji. Nebýt horší cca třetí třetiny, mohlo to dopadnout o ždibec lépe. Má to i trochu pomalejší tempo, ale to mi moc nevadilo. Herecké obsazení je solidní, snad každý mě dokáže zaujmout, nejvíc samozřejmě charismatická a přitažlivá Angelina Jolie + výborný Ethan Hawke. Od úvodu se nám to hezky rozjíždí, má to svoji atmosféru, takže „kriminálka“ jak vyšitá. Vyšetřovací metody hlavní představitelky jsou zajímavé, příběh je takový přímočarý a ta pokročilejší fáze snímku, jak už jsem psal, byla horší a navíc dost průhlednější. Moc mě to nepohoršilo, bavilo mě to celek od začátku do konce, jen jsem hlavní pointu věděl skoro už od začátku. Takže o nějakém napětí tu řeč být nemůže, ale co … Úplné finále má též menší mini pointu, která mě aspoň pobavila, ale měla svůj logický smysl. Co k tomu dál dodávat? Na to 1 vidění je to asi nejlepší. Nelituji toho. PS: Viděl jsem prodlouženou verzi (oproti původní je to delší asi jen o 5 minut). ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nakonec to dopadlo přesně tak, jak jsem čekala (a jak mu ty brejle na konci slušely!). Ale to mi nevadí, filmy prostě občas dopadají tak, jak vy si myslíte, že dopadnou. To špatné na to jsou ty ubohoučké dialogy. Nejdokonalejší hrdinka (Jolie nepředvedla nic nového, všechno staré, okoukané a špatné; jen ukázala kozy, no...) tomu také nepřidá na kráse, ta mě na tom srala nejvíce. Vůbec jsem si říkala, že je občas odpadní film. Hvězdičku dávám jen za těch pár okamžiků, kdy jsem neprotáčela oči v sloup a neříkala si, že by hrdinka měla umřít (to totiž většinou nebyla na scéně...). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama