Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní kriminálka která akorát trochu rozpolcuje v tom směru, že člověk neví jestli má víc čumět na Angelinu a její vnady, nebo se věnovat tomu celkem slušně promakanýmu ději. Škoda, že po hodně slibný první půlce to trochu upadne a taky pár scénaristických kiksů to kazí, ale jinak docela dobrý.65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je thriller, ktorý sa mne osobne páčil aj po rokoch a dokonca v porovnaní s kúskami ako Zlodej bozkov alebo Zberateľ kostí sa mi zdá najlepší. Po prvé sa mi nezdá, že je vrah odhaliteľný hneď a po ďalšie ten koniec je pre diváka, ktorý film vidí prvýkrát prekvapujúci, tá situácia v kuchyni až šokujúca. Čiže nemôžem inak, len hodnotiť pozitívne, dobrá kriminálka, dobrá zápletka, dobrí herci. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady tuctových trilerov s nezaujímavou zápletkou na stredajšiu noc, ktorý sa akýmsi omylom dostal do kín, zrejme iba kvoli hereckému obsadeniu, ktoré nečítalo scenár. Ale to sa stáva dosť často, viď Julanne Moore a Zlodeji pamati (už len tie podobné názvy). Je tu niekolko náznakov kto by mohol byť vrah, ale sú to iba slepé uličky, typický znak bezradnosti scenáristov. Záver je jedno z desiatich najhorších rozuzlení v detektívkach, a keď bude nejaká anketa na túto tému, tak verím, že sa tam Zlodej životov objaví. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

PO pár minutách (přesně nevím asi 10 ? ...) mi bylo jasné, kdo je vrahem. Zbytek filmu jsem se nudil. Jen chvíli mě zajímalo, co se na plátně děje a to ve chvíli kdy se tam objevila Angelina (kdo záviděl Ethanovi?:)). Mnoho hvězd, ale vše zmařené už v první minutách strašně předvídatelným příběhem... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nakonec to dopadlo přesně tak, jak jsem čekala (a jak mu ty brejle na konci slušely!). Ale to mi nevadí, filmy prostě občas dopadají tak, jak vy si myslíte, že dopadnou. To špatné na to jsou ty ubohoučké dialogy. Nejdokonalejší hrdinka (Jolie nepředvedla nic nového, všechno staré, okoukané a špatné; jen ukázala kozy, no...) tomu také nepřidá na kráse, ta mě na tom srala nejvíce. Vůbec jsem si říkala, že je občas odpadní film. Hvězdičku dávám jen za těch pár okamžiků, kdy jsem neprotáčela oči v sloup a neříkala si, že by hrdinka měla umřít (to totiž většinou nebyla na scéně...). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama