Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nářez! A zábavný! A taky ultimátní, jak říkáme my znalci českého jazyka. Nebýt letošní nové dvojky, vůbec bych se o tomhle skvostu nedozvěděl. Jeden z mých nejmilejších filmových žánrů (tj. vyvražďovačka) ve vizuálně oslnivém provedení (kulisy starého omšelého hotelu jsou parádní). Skvělý scénář, skvělá režie, skvělá kamera, skvělá výprava, skvělé efekty, skvělý mimochodný humor a jako bonus (SPOILER) - ta nejhezčí holka vydrží až do finále; samozřejmě ta sexy chica, ne ta krucifixy pokérovaná čůza - (KONEC SPOILERU). Ve filmu vás nebude prudit žádné dlouhé okecávání a jde se rychle na věc - scénárista fakt evidentně netrpěl soucitem se svými postavami a už dlouho před polovinou padají jako mouchy (a mnohdy dost nečekaně). A taky vrah není jen tak ledasjaký řadový psychouš - dvoumetrové stopadesátikilové holohlavé sekernické hovado, kterému - jak nám prozradí pár flashbacků - jeho šílená kráva/matka natloukla do hlavy trochu jinou verzi náboženství, než tu mainstreamovou. A tak milý synek, až "trochu" povyroste, začne kráglovat hříšníky jak na běžícím pásu a jejich oči si nakládá do zavařovaček, sběratel... Nejlepší momenty: vylupování očiček, deepthroat s mobilem(!), obouručný vzpěračský škrtící dabl v závěru(!)... a vůbec celý závěr - ten mě fakt dostal a definitivně převážil jazýček na mých vahách k pětce. Jak říkám - ultimátní nářez. / (A překvapení a pecka o to větší, že jak tak prohlížím rejžovu dosavadní filmografii, točil zatím jen samé lobotomické eroťáky!) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh a scénář je strašně, strašně hloupej, plný nelogických a "neuvěřitelných" věcí. Hlavní postavy jsou místy často hodně směšné. Experimenty s kamerou, střihem a obrazem použité v tomto filmu jsou už tak ohrané a všední, že mi už pomalu začínají lézt dost na nervy (hlavně když jde vidět, že tyhle "hrůzu"nahánějšící triky nahrazují zcela nehrůzunahánějící obsah filmu - což ale není případ tohohle). Když je skoro každý druhý střih doprovozený hudbou nebo zvukem, začíná se mi otvírat kudla v kapse. Hlavního záporáka hraje zřejmě zase další nabouchaný wrestler, který svou vizáží přesně zapadá do role přitroublé hory svalů, která ve filmu pronese jen asi tři slova. Ale navzdory tomuhle všemu, se filmu povedl parádní kousek - bavil mě, a bavil mě dost. Bavil mě právě zrovna hlavní záporák, který přecharakterizovanou a nesnesitelnou omladinu kosil poměrně neotřelým způsobem. A o to hlavně v těchto filmech jde, no ne? 3,5* ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, nemám čo vytknúť, odpudzujúce prostredie, správna atmosféra, originálne a prekvapujúce vraždy, rozobratá psychológia vraha, detailná kamera, po technickej stránke všetko ako má byť, avšak mala som problém s amatérskymi hercami a tým, že film ma nedokázal poriadne vystrašiť a vystupňovať napätie, ocenila by som tiež, keby dopriali viac odhalenej brutality pre horor fans - preto znižujem o 1 *. A ten pád na konci mi pripadal ako vystrihnutý z nejakej pc hry. (pre mňa osobne mínus, no niekomu sa to môže naopak páčiť.) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný slasher vyvražďovák, ktorý nevyniká absolútne ničím, možno tak iracionálnym dejom a to aj v rámci tohto žánru, kde o príbeh ani tak nejde. Snáď keby boli vraždy viac nápaditejšie a krvavejšie, zaujal by viac. Takto len slabá jednohubka vhodná na zabitie hodinky voľného času. Ešte šťatie, že je to také krátke. 55/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama