Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Snáď iba záver filmu priniesol druhú hviezdičku, pretože punkový taliansky horor zaujal už iba predstavou ľudí, ako by mohol svet vyzerať o 30 rokov. Žiadne vizionárske kostýmy, iba ľudia danej doby v opustenej budove a množstvo potkanov a dej tak nudný, že ak by to bolo natočené v dnešnej dobe nezdráhal by som pridať hodnotenie odpad. S ohľadom na rok vzniku 30%. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to laciný. Je to fakt hodně blbý. (Ne)herci přehrávají tak, jak jsem už dlouho neviděl. Ale je to fajn. Kdysi v budoucnosti se "opět" Země díky válkam stala neobyvatelnou a lidi se uchýlí do podzemí. V něm zůstanou několik století. Pak najednou skupina z nich vyleze a zjistí že Země je teď celkem fajn. Rozhodnou se ji trošku prozkoumat. No najdou, jakoby zázrakem, zubem času neporušený barák a napadne je že by nebylo až tak špatné v něm nějaký čas bydlet. Zdá se to být dobrý nápad. Zvlášť když je v něm dostatek jídla i pitné vody. Čert vem logiku. No jo jenže ve fajn baráku jsou krysy a to už tak moc fajn není. Jsou zlé, zmutované, inteligentní a mají vraždící sklony. Vůbec nevadí že na obrazovce vypadají naprosto neškodně. (Ne)heci stejně ječí jak o život a svádějí s hlodavci urputný boj na život a na smrt. A je to opravdu sranda. A to ještě na uplný závěr režiser filmu nechal jedno obrovské překvapení - strkajíc do kapsy i vyvrcholení Planety opic :-). Krysy: Noc hrůzy vřele doporučuji milovníkum béček a filmům Eda Wooda a třeba i Uweho Bolla. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Špinavé beštie, kvôli vám máme špinavú vodu." Konečne jeden poriadny horor o potkanoch, ktorých je nespočetne vela, a ktoré majú červené oči ktoré im v noci svietia. Bruno Mattei bol vo svojej životnej forme to sa len tak nevidí, viťažiť z béčka všetko čo sa len dá, možno herecké výkony sú otrasné, niekedy až komické, ale všetko nám to vynahradzujú potkany a skvelá hudba. Bohužial všetko tiahnu do odpadu blbé mená ako Čokoláda, Video, ktoré sú vyložene trapné až smiešne, a ten koniec stým velkým potkanom. Snímku nechýbajú nechutné scénky, ktoré film zdobia, ešte spomeniem Claudia Fragassa ktorý napísal scenár a ktorý sa podielal na filmoch ( Zombi 3, Hell of the living dead) a mnoho ďalších 80 percent. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Postkatastrofická šaráda toho nejhrubšího zrna. Zajímavé je, že se tvůrci takřka obešli bez triků (oni se obešli i bez herců, nahrazených partou bezdomovců, soudě podle apartních ohozů a tupých výrazů), takže až někdo vysype kýbl myší frajerovi na hlavu, máte jeden z vrcholů filmu za sebou....ba ne, vydržte do konce, takovou nutrii jste ještě neviděli. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Další úžasně blbý horor z dílny Bruno Matteie a Claudia Fragassa, kteří se nás tentokrát snaží přesvědčit, že krysy hledící si svého a nejevící zájem o jakoukoliv agresi mají být vražednými monstry, a tak je každou chvíli nějaký člen štábu hodí do záběru, anebo sype plnými kýbly na hlavy herců (diváci, kteří špatně snášejí nešetrné zacházení se zvířaty ve filmech, by se tomuto hororu měli vyhnout). Opravdovými odpornými krysami jsou v tomto snímku postavy, jež byste sami nejraději sprovodili ze světa. Nicméně jimi pronášené promluvy jsou opravdovými perlami - skupinka například objeví naprosto zohavenou mrtvolu a podivuje se nad tím, že „nenese stopy násilí“. A když už si z tohohle filmu neodnesete nic, tak aspoň hlášku, že počítače a mrtvoly prostě nejdou k sobě. A stejně se nedozvíte, jakou roli tam ten ďábelský počítač vlastně měl. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama