Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií sú už za nami a divákovi tak neostáva nič iné, len si zmlsnúť na klasike. Nabitá zbraň síce nedosahuje údernosť Horúcich striel, ani príjemnú odviazanosť Bláznivej strely, neskĺzava však do trápnosti a súčasnú konkurenciu indexom zábavnosti poráža naozaj hravo. Nepochybne by obstála aj dnes. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, jak se k parodii dostali lidi, co s ní nikdy neměli nic moc společnýho a stvořili kousek, na který se v takovémto světě prostě nezapomíná. Nabitá zbraň 1 si utahuje ze Smrtonosný zbraně nejvíc jak to jde. Hlavně Emilio Estevez je jasnej Mel Gibson. Ve filmu se ale objeví celá řada zajímavých herců a všichni si z akčních filmů dělají maximální legraci. Pořád ale nemůžu dát plnej počet. Nevím proč, ale co se týče týhle komedie, asi mi v ní chybí Leslie Nielsen nebo Charlie Sheen - blázen, na kterého člověk nikdy ve filmech nezapomene. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Dokonalá parodie - pravděpodobně jediná, která stojí za pozornost od rozpadu ZAZ. Dvojice Estevez-Jackson se minimálně vyrovná svému vzorovému duu Gibson-Glover. A k tomu ještě tuna vedlejších roliček pro Willise, Sheena. Záporáky zastupuje rozkošný Tim Curry a zajímavý William Shatner, exoty Jon Lovitz a krásné ženy (kdoví). Jenom škoda, že to nemá pokračování... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama