Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pročpak tenhle film tvůrci neobdařili shitcomovým smíchem, abych poznala, kdy se mám smát? Když už se jednou vědomě rozhodnu sledovat parodii, musí z toho vylézt taková nemastná, neslaná srajda, jejíž scénárista nepojedl vtipnou kaši. Kdyby se aspoň ožral nebo zhulil, ale on to psal snad po funusu svého milovaného psa. SamueleL Jackson se tedy může snažit dle libosti, podporován jedním z klanu Sheenů, přištěknut samotným Brusem Vylisem... není to nic platné. Pár uchechtnutí, co vyloudila moje relaxující bránice, stačí maximálně na dvě hvězdičky. Vy ostatní jste se bavili? Hmm, vaše výhoda, já raději něco pikantnějšího. 45% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scena v tý sámošce mě slušně rajcla a praktickou celou jsem jí prochechtal, al enevím jestli to bylo mnou že jsem začal bejt roztěkanej a nebo filme, že vařil z vody, ale postupně už to žádná hitparáda smíchu nebyla, jako jasně byly tam momenty, kdy člověk udělá smíchy výser, jenže akční filmy si doslova říkají o daleko větší nálož vtípků. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z těch nejlepších kousků parodického žánru a nářez jako prase! Má to příběh, má to zábavnost, má to akci a humor zde tvůrci střílí s kadencí několika vtipů za minutu (doslova) a všechny trefují cíl, protože jsem se smál úplně nonstop a žádný vtip nebyl trapný, slabý nebo ohraný. Nepamatuju si komedii, u které bych byl takhle spokojený, tohle je prostě must-see záležitost, ke které se budu pravidelně s partou vracet. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)

Reklama

Reklama