Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dej mi jméno! -To ti měli dát rodiče. Tak přesně v takovémhle stylu se veze celá parodie. Parodie, která mě neskutečně pobavila a která mi připomněla ty krásné, staré dobré časy, kdy stačilo s vážným ksichtem odříkat pár geniálních replik, namísto dnešních "dejte tam prdění, zvracení či sraní a bude to super zábava" scén. A právě kvůli absenci těchto scén musím prostě trochu přitlačit a dát této skvělé parodii plný počet. Jinak pro pochopení některých vtípků byste měli vidět filmy jako Základní instinkt, Ramba a Smrtonosnou zbraň. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kde jsem byl a co jsem dělal, když tohle dávali v telce... aha, čučel jsem na žhavé výstřely 2. Nabitá zbraň ale není vůbec špatná. Parodie na parodie, spousta parádních vtípků, odkaz na samotné Žhavé Výstřely a Bruce Willis mě opravdu dostal. Jenže datum vzniku tomu moc nepřálo, v porovnání s Výstřelama je to slabší, nebo spíš velmi podobné. Stejný druh zábavy, jenom s jiným obsazením. Kdyby to bylo natočeno alespoň o dva roky později, tak by to bylo asi více oceněné a možná se to považovalo jako pěkný odkaz na tyhle parodie. Pro mě kvalitní zábava, kterou už dnes nenajdem a výtečná hudba devadesátek. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"BUDE TO CHTÍT MNOHEM VÍC BOMB, ABY NÁS DOSTALI OD TOHO PŘÍPADU." - "ALE NE ZAS TAK MOC." Jedna z mála parodií schopných konkurovat Brooksovi a ZAZ, která ale konkrétně ZAZ nehorázně vykrádá a zároveň opakuje tytéž gagy i několikrát v jedné scéně. Parodována jsou jak žánrová klišé a provařené hlášky, tak konkrétní tituly a scény (MLČENÍ JEHŇÁTEK, ZÁKLADNÍ INSTINKT, RAMBO, WAYNEůV SVĚT aj.), zejména pak série SMRTONOSNÝCH ZBRANÍ. Za obzvlášť kouzelnou scénku považuju výlet do Lugerovy navenek spokojené, ve skutečnosti těžce dysfunkční rodiny a také musím pochválit brilantní absurdní dialogy, které si se ZAZ nijak nezadají. Velké plus je obsazení hlavních rolí a záplava cameo roliček (z těch nejhvězdnějších Whoopi Goldberg, F. Murray Abraham, Charlie Sheen, Bruce Willis...). Škoda, že nevzniklo plánované pokračování. Mimochodem Lugerův uřvaný šéf řval ve stejném roce i na Arnolda v rovněž parodickém POSLEDNÍM AKČNÍM HRDINOVI a dlouho předtím řval na Nolteho ve 48 HODINÁCH. "PůJDEŠ DO TOHO SÁM, SÁZÍŠ SVůJ KRK. ŠLÁPNEŠ VEDLE A TADY KONČÍŠ. VŠECHNO TI SPADNE NA BEDNU. JESTLI NĚCO ZVORÁŠ, TAK TĚ POVĚSÍM DO PRůVANU. ZKOMPROMITUJEŠ ODDĚLENÍ A TVOJE STŘEVA BUDOU TANCOVAT S TVEJMA TRENKAMA, ROZUMÍŠ?" - "VŠEMU KROMĚ TÝ POSLEDNí VĚTY." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas vám utkvie v pamäti viac film z vašej mladosti, ako ten, ktorý ste videli včera. Mal som to šťastie vidieť Nabitú zbraň v štrnástich, keď som presne zapadal do cieľovej skupiny producentov filmu, pretože väčšina fórov mi vtedy pripadala geniálna a keď si tak na ne spomínam dnes, až také komediálne terno to nebolo. Ale práve o tom hovorím. Nechcem si tieto spomienky ničiť jej reprízou, dopadlo by to podobne neslávne, ako s Mužmi v práci, alebo s Why me?. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama