Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

První Scary Movie parodovalo Vřískot, to druhé hlavně Exorcistu a duchařinu odehrávající se ve strašidelném domě. Změna lokace, postav a zdroje inspirace sérii prospěla, protože se mohly použít vtipy z úplně jiného okruhu. Propad v kvalitě pak tolik nevadil. Anna Faris si zase zkušeně povodila úplně všechny, a milosrdná délka se postarala o to, že film skončil dřív, než začal doopravdy nudit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po roce jsme se dočkali pokračování „Děsného bijáku“, ve kterém nám tentokrát nebude dělat společnost vrah v masce, ale strašidelný dům a všichni ti podivní „obyvatelé“ co v něm přebývají. I já se přidávám k těm, kterým se líbí především první polovina této parodie, protože vymýtání ďábla bylo prostě perfektní a v mých očích i nepřekonatelné (co se týká komedií – parodií). Už dlouho jsem se tak nezasmál a hlášky tipu „To dítě na sebe nenechá ani šáhnout – No třeba by si za bonbon dala říct“ a „Tvá matka kouří ptáky v pekle – Závidíš, že jo?“ my utkvěli v hlavě dodnes (od doby co jsem to viděl prvně). Stejně jako mé první setkání s názvy dnů na kalhotkách (dneska už je v klidu seženete). Další nezapomenutelnou scénou je (Megajoint). Bohužel tento díl je o dost slabší než jeho předchůdce a to hlavně od chvíle, kdy se děj přesune do strašidelného domu. Hlavně si pamatujte, že kočkám se do písku srát nemá! Takže „Pozor na mojí prdelku…“ a hurá na další porci zábavy (vkusné i nevkusné), záleží na každém, jak si to přebere. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Viete si predstaviť, čo by sa asi stalo, keby ste si dali na seba tričko s americkou zástavou a vybrali sa niekde do bohomzabudnutej osady v Pakistane, ktorú ovláda Taliban? Zrejme by vám hneď niekto podrezal hrdlo. A čo by sa asi tak stalo, keby ste prišli medzi futbalových fanúšikov Slovana Bratislava v drese Spartaku Trnava? Pravdepodobne by ste prišli o niekoľko zubov. Alebo čo keby tak nejaký černoch zablúdil na zraz členov Ku-Klux-Klanu? Určite by ho zlinčovali. No a čo spravím ja, seriózny nadšenec horrorovej tvorby, z debilnou paródiou, ktorá sa snaží primitívnym spôsobom strapňovať kultové scény zo známych horrorových filmov? Označím to ako odpad! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama