Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak hviezdami nabitu sracku som hadam este nevidel. Otvaracia akcia slubuje oddychovu zabavu, bohuzial, nic take sa nekona a ja som bol svedkom jednoho strasne nepodareneho zanroveho mixu v ktorom nefunguje nic ako ma. Obcas pobavi vtipny nadhlad (krv servirovana vo flasi, truhla so zabudovanym stereo), to su vsak velkou nudou vykupene kratke okamihy. Jedine co nozaj stalo za to, bol podareny tekkenovsky suboj dvoch teenageriek a suboj Jackie vs vampir. Na to, aby ste si uzili tieto dve sceny posluzi funkcia "rewind", zvysok je len strata casu. (3/10) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chin gei bin je přesně ten druh filmu, který je tak neuvěřitelně blbý a kýčovitý, že je vlastně strašně roztomilý a zábavný. Akční komedie o kung-fu upírech, ve které se mihne i Jackie Chan, to zní lákavě, ne? Kdo má smysl pro nadsázku a slabost pro svéráznou východoasijskou béčkovou produkci, nemůže být tímhle kouskem zklamaný, nezasvěceným hejlům jeho sledování radši nedoporučuju. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Bez hlavy a paty tento hongkongský pokus o jakéhosi humorného Bladea je, to je fakt. Místy je to zábavné, místy dost nudné (většina neakčních částí). Soubojů ve filmu zase tolik není, ale jejich choreografie mi přišla celkem slušná. Zvláště bitka mezi roztomilými šikmoočkami (hraje je dvojice populárních zpěvaček) pomocí tyčí mi přišla hodně dobrá. Jen mi vadilo, podobně jako u ostatních filmů tohoto typu, že lovec upírů měl po většinu filmu s jedním členem upířího plemene plné ruce a nohy práce, a na konci najednou nebyl problém posílat směšné "tesáky" do věčných lovišť jako na běžícím páse. Jackie Chan a jeho svatba s ožralou nevěstou do filmu moc nepasovali, ale když už tam Jackie je, tak to není na škodu, jelikož nám předvede něco málo ze svého umění. Zkrátka tenhle filmík je spíše průměr. Já jsem od něho nic nečekal, takže mně nenadchl ani neurazil. ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Neskutecna hovadina s neskutecne debilnim scenarem a skutecne trapny radoby efekty. Ani slovy se nevyplati plytvat na tohle cosi z Hong Kongu. Pokus zkloubit humor, snad mozna des a akci do jednoho filmu v tomhle podani je ztrata casu. Jen marne premejslim, co tam delal Jackie Chan - asi mel pritahnout divaky a asi se snazil pozvednout mistni filmografii. HNUS a FUJ! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama