Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další thriller o únosu manželky, plně zapadající do námětově stejných. A že jich už je.Takže nijak nepřekvapí, že se v ničem nejedná o nic originálního. Nepomůže tomu ani retrospektiva doplňující dění z minulosti. I to se stalo poněkud únavným, neboť se to poslední dobou používá nějak poměrně často. Takže co tu máme. Rozvádějící se manželé jedou autem k rodičům manželky, načež během zastávky na benzínové pumpě zmizí. No, a thrillerový nával všeho možného i nemožného může začít. Ta benzínová pumpa a mnohé další okolnosti skutečně nejvíce připomenou snímek Jonathana Mostowa „Únos“ (1997). Ano, Gerard Butler svou rolí plně zapadá do charakteru Kurta Russela. Buttler je taktéž matadorem akčních filmů a povětšinou i zajímavých, ale tento počin už prostě nemá šanci akční fanoušky oslovit. Snaha o akční švih a stále se vyvíjecího příběhu sice viditelná je, ale když je to všech až bolestně předvídatelné, čímž se i bohapusté napětí rozpadá už v základech, filmový zážitek se prostě chtě nechtě ubírá vniveč. Ale jo, akční scény jsou natočeny vcelku dobře a poměrně i v brutální ražení, ale když divák ví, co bude následovat, spíše z toho vyznívá akční vynucený tvůrčí marast nechtěného. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Absolútne reálny a civilný triler s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe. A práve v jeho jednoduchosti,civilnosti a uveriteľnosti, že takéto niečo sa pokojne môže stať najbližšie aj Vám, spočíva jeho najväčšia sila. Celý čas som si totiž presne takúto situáciu vybavoval na sebe a bolo mi z toho teda pomerne ťažko. Inak po technickej stránke je to okej, Butler to samozrejme ťahá a bez problémov zvládol i hereckú polohu bežného,rádového chlapíka a nie polohu akčného hrdinu, ktorú obvykle stvárňuje. Škoda záveru, pri ktorom to už už vyzerá že tvorcovia majú naozaj gule natočiť niečo čo tu ešte nebolo, no nakoniec to zbabelo vzdajú a zaobalia do konvenčného konca. I tak ale docela nechápem ten hate a malý počet %- Last Seen Alive mne osobne prišiel totiž viac ako len priemerný triler a preto nemám problém ani so 4. hviezdou. 70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama