Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nuda ....post-apo je nejlepší, když je hned ze startu. Nestalo se a ani 5 minutová panika to nezachránila. Na Maria jsem už alergický, je všude a vypadá to, že ve Španělsku asi nemájí jiné herce.... Celý film se rěší náboženství a pošahaný Mario tomu kraluje. Čekal jsem pořádný boj o přežití, nějaké vysvětlení a místo toho jsme viděli náboženského fanatika a další bláboly ... Doufám, že druhý díl se Sandrou bude lepší a ukážou nám entity, které všechny tak děsí .... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Sakra, už ani první díl mě až tak moc neuchvátil, ale s porovnáním s tímto je vlastně původní film se S. Bulock pecka. Prvních 20 min když jsem toto sledoval, tak jsem si řekl, že se snad jedná o zlý sen. Tak mizerné a divné efekty, dějem a podobností k prvnímu filmu to šlo totálně mimo mísu. K tomu ti přiblbí herci ... Odpad nedávám, uprostřed filmu se něco dělo, snahu to možná mělo, ale já pak už zbytek filmu moc nevnímal, včetně finále. Takže sorry.. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad děj tentokrát sledovat z pohledu záporáka, tedy jednoho z „vyvolených“, kteří mohou nestvůry vidět a po světě se pohybovat bez zakrytých očí, ale naoplátku se stávají členy jakéhosi kultu, který diktuje osvobozovat (odsoudit smrti) co nejvíc přeživších lidí. Aspoň trochu se dostáváme blíž podstatě hrozby, která podle všeho nemá fyzickou formu, nicméně útočí na lidskou psychiku a snaží se s ní účinně manipulovat. Sotva začne být děj dost zajímavý, začne se příliš topit v touze po zadostiučinění, nápravě a jak rychle se rozjel, tak stejně rychle skončil. Podobný námět by si zasloužil delší stopáž a víc obsahové části, než jen jednu misi ve formě cesty na určité místo. Však to jsme už měli v jedničce. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela pecka s pečlivě budovanou atmosférou, tak tento počin byl vedle, jak ta jedle. Prakticky nic nedávalo smysl, napětí téměř nulové, nudné a zoufale zmatené. Herci toho moc nepředvedli a místy jejich chování popíralo vše, co se v prvním snímku jasně stanovilo jako pravidlo pro přežití. Navíc jsem se těšila alespoň na jenoho mimozemšťana a místo toho jsem dostala hromadu mimoňů. Odpad nedávám, ale není to tomu daleko. Upřímně, být to ještě o 10 minut delší vypíchnu si obě oči a prorazím ušní bubínky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama