Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £5miliónovTržby Celosvetovo $25,600,000Sacha Baron Cohen je fakt niečo, na Angličana fakt moc nadaný komik, vydarene zosmiešňujúci všetko čo mu príde do cesty, hlavne si berie na paškál Americký spôsob života v čom sa fakt moc vyžíva a príde rada aj na Matrixovú akciu, čo je, moc, moc, fajne. /80%/ ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak nějak napůl. Občas jsou tam úsměvné scénky, které opravdu pobaví (uvítání u královny apod.), občas je film slabší. Cohen, ale dokáže pohrát si s politikou, stylem života a zde mu také není nic sexuálního cizí. Humoru okolo sexu je tu víc než dost. Hudba je klasikou a s tím také musíte do tohoto filmu jít. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě je tento film kravina nehorázná, ale každopádně je to nuvěřitelně zabávné. Opravdu jsem se smál nahlas. Největší podíl na tom má samozřejmně Sacha Baron Cohen, jehož hlášky, pohyby a všechno možný, je naprosto nezapomenutelné. Řada vtipných scén. Strašně moc vtipné hlášky a výborné dialogy, vytvořili vážně vtipnou komedii, která na 110% pobaví a to byl účel, takže i když je to kravina, tak v případě tohoto filmu je to jedno. Velmi mně nadchla hudba, která je tvořena především hip hopem, a to je jedině dobře. Myslím si také, že filmu prospívá, že se neodehrává v USA. Až budu mít blbou náladu, tak to zhlédnu určitě znovu, protože mi to určitě tu naládu zvedne. Ale ať se snažím sebe víc, tak více než 3* z toho prostě nevytáhnu. Možná je to tím, že ke konci to poněkud ztrácelo tempo ale i tak Restekp!!! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie přesně ve stylu Saschy Cohena. Opět sázka na fekální a sexistický humor. A stejně jako v Boratovi jsou to geniální gagy střídány nudou, či zhnusením útočícím na diváka. Naštěstí zhnusení tu není zase tolik a pasáže v parlamentu dělají z filmu totální legendu a kult. Bohužel jsem ale čekal nějaké velkolepější finále, nějakou bombu na závěr, která se nedostavila. Škoda konce, šel do vytracena. Přesto jsem chtěl třetí hvězdu přidat a to díky bonusům na DvD, které jsou ještě vtipnější než samotný film. Nejlepší pasáží filmu jsou (krom již zmíněného parlamentu) Saschovi prostřihy do filmu, kdy se snímek zastaví a Sascha komentuje, tam válí nejvíc. 2 a půl by bylo ideálních. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)

Reklama

Reklama