Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hloupost co mě uráží. Nechápu co to je jako za humor? Byla tam spousta trapných pokusů o nějáké hrozné hlášky nebo nevídaně "vtipné" situace. Nevím co si o tom mám myslet. Stavět komediálnost filmu na dětských reakcích příšerného neherce Sachy Barona Cohena je sebevražedné. Jak vidím tak jsou i lidi co mají velmi bizardní smysl pro humor. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, infantilní, a občas silně nechutný film.. spousta výborných herců tady jen přicmrndává jednomu blbovi v kulíšku. Přesto zde ovšem sem tam vykoukne dokonalý fórek (scéna), výsledek je ovšem silně podprůměrný. Jediným skutečnmým kladem je Martin Freeman a Michael Gambon, kvůli každému z nich dávám filmu po hvězdičce... ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejnepochopitelnější na filmu, jehož humor je tak průzračně pochopitelný, pro mne zůstává, jakou bizarní náhodou se v devadesáti našlapaných minutách vtipů založených na mohutnosti Aliho přirození a nicotnosti Aliho intelektu octli všichni ti britští džentlmeni (Michael Gambon, Charles Dance, s odstupem i Martin Freeman). Cohen holt nebude jediný, komu nečiní problém udělat ze sebe za peníze kreténa. 60% Zajímavé komentáře: Oskar, Rex Mundi ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě je tento film kravina nehorázná, ale každopádně je to nuvěřitelně zabávné. Opravdu jsem se smál nahlas. Největší podíl na tom má samozřejmně Sacha Baron Cohen, jehož hlášky, pohyby a všechno možný, je naprosto nezapomenutelné. Řada vtipných scén. Strašně moc vtipné hlášky a výborné dialogy, vytvořili vážně vtipnou komedii, která na 110% pobaví a to byl účel, takže i když je to kravina, tak v případě tohoto filmu je to jedno. Velmi mně nadchla hudba, která je tvořena především hip hopem, a to je jedině dobře. Myslím si také, že filmu prospívá, že se neodehrává v USA. Až budu mít blbou náladu, tak to zhlédnu určitě znovu, protože mi to určitě tu naládu zvedne. Ale ať se snažím sebe víc, tak více než 3* z toho prostě nevytáhnu. Možná je to tím, že ke konci to poněkud ztrácelo tempo ale i tak Restekp!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skutečně filmový příběh retardovaného hustorappera z drsného ghetta jménem Staines... to je v Surrey, na jeden vrh kamenem od Londýna;) Bičiz, esiz, pusíz a bouning v každé druhé větě, v hlavě prázdno jako v argumentaci o problematičnosti snížení platů zákonodárců, a kromě hromady spíš více než méně nechutných vtipů slušná politická satira, kterou ovšem Cohen ve stejné podobě (tedy vytvoření skutečného filmu a ne všelijak postříhané "skryté kamery" a hraných scének) dovedl k dokonalosti až o dekádu později v Diktátorovi. Nevím jestli naštěstí nebo bohužel je ale Aliho demence natolik odzbrojující, že přes pitomost celé zápletky to prostě nemůžu shodit. Brutální kostýmní kreace titulního hrdiny přebíjí téměř všechno... oh wait, oni se tak skuteční gengsta brodaz vážně oblékají a jsou drsní jak prdel. A pak je tu ještě ta maličkost s pozdějším Dr. Watsonem a Hobitem, který je tu opravdu hodně jiný než jak si ho lze pamatovat odjinud:) A jelikož RESTEKP se usídlil v mém slovníku už před řadou let, nemohl bych s čistým svědomím dát míň než 70%. Prostě trvám na tom, že tenhle film patří do červeného! Booyakasha! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)

Reklama

Reklama