Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený policista Kyle Bodine se zamiloval do ženy, která o něj zprvu nejevila zájem, neboť byla vdaná. Byl jí zcela okouzlený, znovu ji vyhledal - a tehdy začal jejich milostný román. Muž krásné Rachel byl násilník a týral ji. Netrvalo dlouho a manželka ho zabila. V panice povolala na pomoc svého přítele a on jí pomohl zahladit stopy. Za nějaký čas ale Kyle zjistil, že věci se mají jinak, než původně předpokládal. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (43)

gogo76 

všechny recenze uživatele

TV stanicu AMC som si v poslednej dobe dosť obľúbil, dávajú staršie, ale dobré filmy a hlavne bez reklamy. Náhodou som natrafil na China moon s Ed Harrisom a M. Stowe tak hovorím si super, zbežný obsah filmu ma zaujal, bežia úvodné titulky a zrazu prekvapko - Benicio Del Toro!, ešte vo svojich hereckých začiatkoch a toto skvelé obsadnie ešte dopĺňa "Lannister" - Ch. Dance. Film nie je z kategórie blbých, hlavne Ed Harris si chce zachovať chladnú hlavu v stresujúcich situáciách. Fajn atmosféru dotvára i pohodová džezová hudba. Celkovo ma film milo prekvapil, posrali iba samotný záver, v ktorom si posledné dva výstrely mohli odpoustiť. Napriek tomu sa prikláňam k slabším štyrom hviezdam. 70%. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha krimithrillerů, které v devadesátých letech zaplavily svět. Jeho vizuálním pozitivem je hlavně účast Madeleine Stoweové coby "femme fatale", jeho zápory jsou až úporná snaha o co nejpreciznější a nejkomplikovanější zápletku. Snaha se ovšem mění místy skoro až ve křeč, nicméně přes "šokující" závěr filmu se tvůrcům nedá upřít jistý potenciál, z nějž ovšem tentokrát ani zdaleka nevyčerpali vše. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ryzí, stylově čisté rané devadesátky. Dusná atmosféra převážně noční Tampy, milostný x-úhelník, zášť, vášeň, chamtivost, zrada, zločin a trest, to vše podbarveno teskným zvukem saxofonu a bubnováním tropického lijáku na kapoty velkých amerických bouráků. Ano, vypadá to jako jedno velké šablonovité klišé, co? A taky to je jedno velké šablonovité klišé, navíc film je od začátku zdánlivě průhledný jako sklo a předvídatelný jako kostka ledu ve floridském pařáku. Ale závěrečná scéna mě stejně překvapila. A dvakrát. A hlavně - herecký čtyřlístek Del Toro, Dance, Harris a Stowe je už sám o sobě pádným důvodem ke zkouknutí. Hodně příjemné retro. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický devadesátkový thriller s femme fatale, který nenadchne, ani neurazí. Víc než na budování atmosféry či nějaké napínavé chvilky se Bailey soustředí na stavbu zápletky a to je asi trochu chyba. Poměrně předvídatelný děj se v závěru dočká několika veletočů, které působí až příliš překombinovaně a je tu tolik proměnných, že to ani nedává valný smysl. Nicméně koukalo se na to i tak dobře a jestli se něco povedlo stoprocentně, tak je to casting s nádhernou Madeleine Stowe. Ta by mě zblbla taky. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé, je to v ději celkem křečovité a je vám jasné, jak to tak nějak dopadne, i když si film myslí že vás ochcal, ale díky tomu, jací herci byli vybráni, je to docela zábava a dobře se na dění kouká, i když vám mohou nějaké scenáristické tahy vyloženě vadit. Má to navíc ten správný retro nádech. Ten čas letí... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama