Reklama

Reklama

Americký masakr

  • USA American Carnage
Trailer 1

Guvernér vydá zatykač na děti nelegálních přistěhovalců. Mladí lidé dostanou možnost odejít na svobodu, pokud se stanou dobrovolníky ve středisku péče o seniory. Brzy zjistí, že proti nim bylo zosnováno spiknutí. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nič som o tomto filme nevedel a z hľadiska výsledku to bolo určite len dobre. Určite na komédiu je to malo vtipné, tam som čakal väčšiu energiu, ale ani ako horor to nebola žiadna veľká sláva. Lebo toho gore je tu veľmi málo, ale film útočí inými zbraňami a to hlavne tajomnosťou, lebo dlho je to celé otvorene a až na konci to ukázalo svoju tvár. Ale najviac ma bavila dravosť postav, nielenže boli sympatický a to  samozrejme na čele s Jennov, tak aj vedľajšie postavy mali aspoň niekoľko sekúnd svojej slávy vo filme. Je to energické, má to slušnú pointu a nudných momentov je tu veľmi malo a to mi naozaj vyhovovalo. Nemá to bláznivosť Scary Movie ani šarm Zombielandu, ale ma to svojsky štýl, ktorý mi bol celkom sympatický a v pohode mu silne 3* dám. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Dejovo vcelku pútavý mix (tak ako správne tvrdí užívateľ Marceloo) Uteč a Lieku na život. Akurát na môj vkus veľmi nevýrazne a béčkovo spracovaný. Herci nehrajú nijak presvedčivo (možno s výnimkou Jenny Ortegy ktorá má potenciál stať sa budúcou kráľovnou hororového žánru) a správanie postáv tiež nie je najlogickejšie. American Carnage mohlo byť slušným low budget hororom, ale dopadlo skôr ako nudný, nevýrazný film, ktorý zaujme len v pár sekvenciách. A aj tie sú poväčšinou komediálne ladené. 2* a 35% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Varování: po skončení budete mít neskutečnou chuť, dát si Big Mac či boloňské špagety ! Nápad to vůbec špatný nebyl, jen škoda, že to bylo v závěru tak extrémně blboučký (odfláknutý) a nedočkal jsem se za celou dobu jediné brutálnější scény - dojde jen na jedno roztrhnutí huby, což bylo fakt málo (creepy dědek byl taky fájn). Humor celkem místy fungoval, odsejpalo to, obsazený je to docela oukey, třešničkou je tu roztomilá Jenna Ortega, která toho sice moc nepředvede, no alespoň se na ní dobře dívalo. Za mě docela překvápko, očekával jsem nějakou nudnou pitchovinu, takže ty tři * nakonec dám. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

On to není špatný film , ale je blbě natočený. Nějaký kandidát na starostu vyhlásí zákon, že se zatknou všichni imigranti tak jich vláda drží v celách a pak jim některým nabídne, že půjdou pracovat pro dům seniorů a tím získají občanství a tak zhruba 6 lidí do toho jde. Bohužel zhruba hodinu se nic neděje máme sice náznaky , že ten domov není normální, ale nic více a rozjede se to až cca 30 minut před koncem. Na konci zjistíme, že z nich dělají hamburgery a prodávají je, ale ten postup je komplikovaný a nelogický (ve zkratce píchají jim nějaké sračky oni pak odpadnou zestárnou a zemřou sami od sebe a oni je pomelou v jednom stroji) i ten konec je nelogický jelikož takoví staří dědci a  babky by nepřepraly nikoho to, že zhruba 50 kilový chlápek co chvíli předtím chodí o vozíčku  zabije někoho kdo má tak 150 kilo neřeším radši. I kásting stojí za hovno kromě herečky z Vřískotu 6 nikdo nezaujme. 60 procent ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Politici melou pantem, melou maso s imigrantem.“ Varování! Komentář může obsahovat stopy ořechů, vajec, mexických brzlíků a SPOILERŮ! Film i stopy politické a společenské satiry. Co mě překvapilo? Že všechny hlavní postavy jsou cabrón illegales, čili osiny v zadku Strýčka Sama, přesto mi byli sympatičtí. Co překvapilo je?  Policejní šťára, která v americkém rybníce hojnosti provedla výlov plevelných rybek. Na imigračním jim pak byla učiněna „nabídka, která se neodmítá.“ GERONTO_OKÉNKO: [][] Citlivá dramata ze starobinců sleduji rád, abych věděl, co mě jednou čeká. Stane se i ze mne stará konzerva? Hovězího? Stanu se i já „lehce“ nevrlý jako němečtí staroušci?   Budu se svým chodítkem „závodit“ se sotva se ploužícími anglickými zombíky a hláškovat: „Proč jsou tak rychlí? A co moje kanadská pečovatelka, nabídne mi slevu na euthanazii? [][] Geronto wellness a Jenna Ortega jako žena dvou tváří zaujaly. Zpracovatelská linka, pohříchu bez pracovníků s dranžíráky a trapně tajtrlíkující Mengele křížený s Willym Wonkou už míň. Za to jedna michelinská hvězda dolů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Když JP (Jorge Lendeborg Jr.) ve 30. minutě předčítá důchodkyni z knihy „Proměna“ od Franze Kafky, první dvě věty jsou skutečně z této knihy. Když ho však důchodkyně krátce přeruší, plynule pokračuje dvěmi větami z úplně jiné Kafkovy knihy, a to „Dopisy Mileně“. (dj.patyzon)
  • Zkratka slov na letáku centra pro seniory, Elderly Americans Tolerance Understanding Project, je EAT UP, což je velmi příznačné. (Johnny.ARN)
  • Film je ve skutečnosti založen na Trumpově projevu, který Donald Trump pronesl, když byl zvolen. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama