Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jak potvrzují známá lidová rčení, „Někdo má rád holky, jiný zase v prdeli kaktus.“ nebo „Tisíc gejů, tisíc chutí.“, i toto veledílo, které moderní filmově teoretická nauka jednoznačně odborně definuje jako „genericky přitroublou mrdku“, si své nadšeně hýkající mentáldiváky, a to nejen mezi majiteli Ajfounů, dozajista najde. První polovina se odvíjí v duchu toho nejžluklejšího poševního šlemu Růžodržky Pilcherové, ano přesně à la „nenadálé citové vzplanutí životem zklamané, ovšem  stále píchatelné vdovy a nesmělého, dvoumetrově vysportovaného švédského jaderného fyzika na uhrančivém pozadí rakouských Alp“ a s kompletní sadou všech těch otylým hospodyňkám rosol i tlející makrelu rozechvívajících atributů, aby to nesnesitelně sáhodlouhé a pičoidně blábolivé chození po městě a ňoumovité, avšak veskrze úúúúděsně romantické!!! misionářské prcání pod prostěradlem ve druhé polovině vyvrcholilo ohňostrojem marnosti strojené akční debility a totální scénáristické plagiátorské retardace. Ke všemu tomu neštěstí těch pár profláklých xichtů, které evidentně měly tuto mentálně atrofovanou ubohost prodat, přehrává zuřivěji než Divadelní klubík při Ústavu pro léčbu neurodegenerativních a genetických poruch v Dementné nad Slintavou, protože režisér na to zjevně jebal. Tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „nevěnoval se tomu s náležitou péčí řádného hospodáře, patrně proto, že mu ten fekál beztak od počátku protékal mezi prsty“. A „scénáristé“ rozhodně nebyli jedinými příbuznými nebo seksuálními otroky někoho z vedení Eplu. Vrcholem angažované protekce je zde matka hlavního hrdiny, peklotyčně odporná, trapná a totálně prkenná bába, navíc s hlasem, který musí parádně plašit potkany. Inu, zase jednou jsem rád, že jsem se na tom nepodílel, protože mám normální solidní telefon, a nikoliv nekompatibilní předraženou plečku pro snobské instáčové debily, z jejíž nemravných až amorálních zisků pak manipulativní kokotporát oblažuje své slaboduché funoušky takovými sqosty! Nicméně disponuje to i pár klady! Například …………. Ne, teď vážně, pokud nemáte mezi ušima vyloženě totálně nasráno, je to naprosto VY-NI-KA-JÍ-CÍ popkulturní dávidlo a projímadlo, které rychle parádně uvolní nepříjemný tlak na žaludku i nakopne zlenivělou peristaltiku střev. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, prostě mi to sedlo. Není to bůhví jaký majstrštyk, to ani omylem, ale bez nápadu to taky úplně není. Tvůrcům bych o hlavu ale omlátil Evansovo astma, které je naprosto zbytečné a v průběhu filmu vyšumí do prázdna... Řekl bych, že hlavní trio se při natáčení bavilo a je to z obrazovky poznat. Chtít v dnešní době od akčních komedií nějaký nový prvek je stejné, jako chtít od Netflixu seriál bez agendy... To prostě nejde... :) Nenáročná, líbivá jednohubka s několika povedenými a jedním (RR) na pilu tlačeným cameem... za deset let se na to klidně kouknu znovu. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodne nezvládnutý pokus o veľkofilm od inak schopného tvorcu. Tuctová a rutinne zrežírovaná špionážna zápletka je pritom tým najmenším problémom a ani mimoriadne fádny vizuál či žalostne priemerná akcia nie sú vo výsledku tým najhorším aspektom. Tým je totiž neexistujúca chémia medzi nie najlepšie stvárneným ústredným duom, ktorú ešte slušne vystavaný romantický úvod dokáže maskovať, no čím viac sa dej posúva k akčnej komédii, tým ťažkopádnejšie a nevierohodnejšie pôsobí vývoj ich vzájomného vzťahu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mi se to moc líbilo, sice je to předvídatelné, klišoidní a tak vůbec, ale má to skvělé obsazení v podání Kapitána Ameriky Colea a kouzelné Any de Armas, která je opravdu k sežrání.. a chemie mezi nimi fakt funguje! Taky Adrien Brody příjemně překvapil v roli padoucha. Jeden z nejftipnějších krimi akčňáků poslední doby... Je sice fakt, že poslední půlhodina je lehce přitažená za vlasy, ale zase první půlhodina je hodně povedená, a to mezi je taková rychlá akční jízda...80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S výhodou, že jsem tuhle blbinu stahoval hned ráno ještě bez jakýchkoli hodnocení/recenzí, jsem neměl zatemněný úsudek a zkoušel jen ryze na základě přítomnosti krásné Aničky a sympaťáka Chrise. Ten mi tu sice ve všech momentech úplně neseděl, co ale Ghosted dělá fakt dalším průměrným brakem, je naprosto zbytečná odfláklá zápletka, co absolutně ničím nepřekvapí. CGI je po většinu času příšerné a vypadá to, jako kdyby značná část budgetu šla do nejednoho překvapivého camea, co mě fakt potěšilo. Hlavně to poslední. Což ovšem zmařený potenciál nezachránilo. [viděno na Apple TV+ 21.4.2023] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)
  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama