Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (163)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez měl raději natočit další Alitu, než tohle. Ze začátku film zaujme zajímavým námětem Hypnózy, jenže někde v půlce se to tak překope, že mě to přestalo zajímat. Affleck není moc výrazný, ikdyž má film jen 90 minut, tak mi přišel dějově celkem pomalý a když se už při 60 minutě koukám kdy bude konec, tak to zkrátka není dobrá vizitka. Závěr sice přinese nějaký ten zajímavý zvrat, ale zkrátka mi to nebylo moc po chuti. Úplně mě to nevtáhlo, tak jak bych chtěl. 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Affleck vizuálne dozrieva fakt že super, sympaťák a zároveň drsňák, viem si predstaviť, že za pár rokov bude točiť filmy typu Taken :) Myšlienka zaujímavá, ale neskutočne skratkovité, uponáhľané, chcelo by to aspoň 20-30 minút naviac. Potitulková scéna asi zbytočná, keďže pokračovanie toto nikdy nedostane, ale bodaj by... ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Poor Man's Christopher Nolan. Rodriguez už začína byť na tom slušne zle...pred pár rokmi ho ešte ako-tak podržal asi tvrdý bič Jamesa Camerona, ale to čo produkuje ako režisér poslednú dekádu...no časy Desperada sú zdá sa nenávratne preč a na rozdiel od súputníka Tarantina Rodriguez bohužiaľ nenašiel spôsob ako svoj štýl vekom evolvovať. Lebo skúšať takýto kolotočový rip-off Nolana...čiže zostáva mu už len: a) poprosiť Banderasa a Salmu Hayek, aby išli do Desperada 3, a b) uprosiť Clooneyho a Tarantina, aby išli do From Dusk Till Dawn legacy sequelu. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Rodriguez vykrádá, kde se dá a je na to ještě patřičně hrdý! Já se naladil na jeho vlnu a nejnovější počin, kdysi zatraceně talentovaného režiséra, si v rámci možností užil. Takhle by nejspíš natočil béčkovou noirovou detektivku sám Hitchcock, kdyby byl předtím nějakou dobu na drogách. Myšleno v dobrém. Ben Affleck se do role, s výrazem nic netušícího detektiva, hodí a William Fichtner si přehrávajícího záporáka užívá, podobně jako kdysi svého pekelníka z Drive Angry. Pohodová podívaná, se závěrečnou třetinou, která servíruje jeden divnější zvrat za druhým. Myšleno opět v dobrém. A jednoznačně nejzábavnější Rodriguezův film od první Mačety (Alitu nepočítám, protože tu si pohlídal sám Cameron), který má však na druhou stranu k jeho počáteční tvorbě ještě daleko. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvápko!! Hypnotic je film mnoha tváří. Na jednu stranu ne tak dobré, jak by od Rodrigueze mohlo být, na stranu druhou rozhodně ne takový propadák, jak naznačovaly recenze. Z jedné strany nikterak do detailů vyšperkovaný scénář, ale na druhou stranu se teda je na co dívat a celý tenhle koncept "hypnotiků" mě pohltil už od začátku svou originalitou a já se sakra těšil, kam se film vyvine. Stejně tak je film víceméně klasická thrillerová šablonka, ale rozhodně se jí nedá upřít schopnost šokovat diváka a 3 zvraty, které na mě film v průběhu druhé části vytasil, mě teda odrovnaly. Suma sumárum jde o překvapivě zábavnou mysteriozně-thrillerovou jednohubku, která se může pyšnit hodně osvěžujícím nápadem a které k lepšímu výsledku podkopává nohy jen moc zkratkovitý scénář, který na poli 90 minut jednoduše nemůže tenhle koncept dovést k maximální dokonalosti a přidat 60 minut navíc, mířit na vyšší metu a rozjet tenhle příběh ve větším měřítku, mohl to být dokonalý kino blockbuster mixující Tenet, Prokletý Ostrov a Počátek, jenž tady už delší dobu nebyl. Objektivně průměr, ale za sebe jsem vlastně spokojen a při projekci jsem se bavil dostatečně, takže mu tu opatrnou hvězdičku rád přihodím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama