Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez měl raději natočit další Alitu, než tohle. Ze začátku film zaujme zajímavým námětem Hypnózy, jenže někde v půlce se to tak překope, že mě to přestalo zajímat. Affleck není moc výrazný, ikdyž má film jen 90 minut, tak mi přišel dějově celkem pomalý a když se už při 60 minutě koukám kdy bude konec, tak to zkrátka není dobrá vizitka. Závěr sice přinese nějaký ten zajímavý zvrat, ale zkrátka mi to nebylo moc po chuti. Úplně mě to nevtáhlo, tak jak bych chtěl. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mišmaš, který si bere z Počátku, Minority report i Prokletého ostrova a míchá z toho takovou kejdu, že divák ani neví, zda něco z toho je míněno vážně, nebo si tvůrci dělají srandu. Neobvyklý Rodríguez s nehodícím Affleckem v podivnosti, která nikdy nestrhne, hloupostí odzbrojuje ale zvláštním způsobem dokáže bavit. Lepší 2* ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Aj ja som minule hovorila šéfke, že chcem viac peňazí, deťom na dvore, že nemajú tak vrieskať, a susedovi nad hlavou, že nemá tak trieskať, ale všetko sa minulo účinku. Asi preto, že nie som hypnotik. A tiež by som sa občas zresetovala až tak, že zabudnem, ako sa volám. Ale nepoznám nijakého hypnotika, lebo nijakí nie sú. Nedomyslená nevkusná zlátanina plná blbostí. A koniec hodný Zlatej maliny. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dříve svěží, originální a talentovaný Los Bobos si ve svých neutěšených až oligofrenních trapkách posledních let jen odskočil od tvorby pro mentálně retardované děti, aby si i mentálně retardovaní dospělí mohli chvíli zaslintat na bryndák. Patrně si vzpomněl, jak v mládí urputně honíval na Skenerama, načež s přikousnutým jazykem uplácal něco, co moderní filmově – teoretická věda jednoznačně definuje jako „Plagiátorský eintopfpamrd“. Prvních řekněme dvacet minut se mu povedlo udržet kýčovitou demenci na uzdě a slušný tajuplný nápad poměrně svižně a vkusně rozvíjel, pak se v něm ovšem zase probudila ta otylá chovatelka koček za zenitem, která prostě nudně a nekoncepčně naházela do jednoho hrnce každé klišé, co kdy viděla v osmdesátkových a devadesátkových napínačích a věfárnách, přihodila řádně plesnivý logický a kauzální ementál, důkladně to zamíchala mrtvou krysou a závěrem dochutila dokonale pouťovým rádoby myslomrdem. A aby měli pejsek s kočičkou ten břichabol fuckt ukrutný, najali do hlavní role toho neštěstí jednoznačně nejstrnulejšího faciálního tetanika současného Holého údu, jenž té přitroublé klauniádě dodal svým otřesným živočišným neherectvím vskutku hypnosedační punc s ambivalentním dojezdem, kdy nevíte, jestli plačtivě zívat nebo se hlasitě smát tomu neumětelskému maňasovi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přestřelený béčkový mindfuck, u kterého je nutné vypnout veškeré myšlení a požadavky na alespoň základní logiku. Ten komu se to povede má slušnou šanci, že ho tahle paranolanovská šílenost bude bavit a s pološíleným výrazem jen bude čekat co dalšího se tu ještě objeví aby to úplně znesmyslnělo to co se stalo deset minut zpátky. Kdo v novém filmu Roberta Rodrigueze naopak bude hledat nějaký smysl, tak ať se mu raději vyhne obloukem. Já si o Hypnotic dopředu nic nezjišťoval a nakonec musím uznat, že mě tahle koko*ina s vážnou tváří většinu času docela bavila...60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama