Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je Karel Roden, který také znamená tu jednu hvězdičku navíc, než si film zaslouží. Celkem zajímavý nápad byl utopen v celkové nevýraznosti, z níž vyčnívá právě Roden. Je jen škoda, že tahle hollywoodská role byla pro něj ze světa na druhé straně velké louže ta nejlepší. Roden má totiž navíc, než na průměrný snímek, který sám nahoru nevytáhne. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

15 Minut se opravdu moc nevydařilo. Námět vypadal hodně slibně, ovšem to by to nesměl režisér John Herzfeld všechno zaplácnout svojí zbrklou a křečovitou režií, která se na filmu podepsala tak negativně, že i kdyby Robert De Niro a Karel Roden chodili třeba po stropě, stejně by to asi nepomohlo. Ty amatérské kamerové exhibice mě lezly po čase už neskutečně na nervy. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Roden je bourák. Taktarov rovněž slušnej magor. Nicméně po hodně dobrým začátku už mi druhá půlka filmu tak super nepřišla, ale zase na druhou stranu kterýmu našemu herci se ještě někdy podaří ve filmu oddělat nějakou velkou hvězdu holýho údu. Na hraně mezi 3 a 4* Nakonec tomu asi víc sluší ta lepší trojka.65% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Anthony Marinelli a J. Peter Robinson: 1. Fame - God Lives Underwater [3:24] ,2. Porcelain - Moby [6:37] ,3. 3 Kilos - Prodigy [7:08] ,4. Gun - Gus Gus [6:10] ,5. Carmen Queasy - Maxim [4:00] ,6. La Guitaristic House Organisation - Rinocerose [4:21] ,7. Out Run - David Holmes [4:44] ,8. 52 Pickup - Ballistic Mystic [5:30] ,9. Ultra-Obscene - Breakbeat Era [5:03] ,10. Exedrene - Johann Langlie [2:06] ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriler, který stojí alespoň za to jedno shlédnutí. Největším lákadlem filmu jsou Robert De Niro a především pro nás, české fanoušky, skvělý Karel Roden, v roli šílence s dost legračním jménem Emil Slovák. Ten se mezi hollywoodskými herci vůbec neztratil, ba naopak, byl zde nejlepší - hrál velmi přesvědčivě a dost mě pobavil. Troufám si i tvrdit, že tu zastínil i De Nira! Přesvědčil nás nejen o svých hereckých kvalitách, ale také o tom, že role záporáků mu říkají opravdu hodně. Jinak příběh tu zrovna není silnou stránkou, ale jak jsem už zmínil, na to jedno podívání se to dá vydržet. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Název filmu se objeví na začátku i na konci. (griph)

Reklama

Reklama