Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty vole holky, co tady blbnete s veleromantikou ještě ke všemu s realistickou. Jako náhodně se opakovaně potkávat to je fakt reálná jak fialová kráva a taky říkat romantika tomu že si s někým omylem prohodím knížky a pak ho oprcám i když mám partnerku a z druhé strany zase partnera, to je dvojí metr, ja bych u vás hajzl a Bobby je romantik to mě trošku znervozňuje. Samozřejmě Bobby a Meryl to zahráli mistrovsky já si jejich herecký projevy opravdu užíval, jsou dobří to jo, jen bych to zase tak neprožíval s tou užasnou romantikou. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ľudia sa môžu stretnúť náhodou a preskočiť iskra. Môžu sa tiež stretnúť náhodou v meste ako New York. Môžu sa tam stretnúť náhodou aj dvakrát. Ale stretnúť sa v New Yorku náhodou desaťkrát...? Vo filme áno, len som sa obával, že iskra nepreskočí, lebo toľkokrát sa stretli a nič. Nakoniec preskočila, príbeh dvoch šťastne zadaných a čerstvo zaľúbených je výborne zahraný, pekne hudobne podfarbený, s otvoreným koncom, ale mne to nejako neulahodilo. Pritom aj primeraný vek som už dosiahol, len asi málo cestujem vlakom, nebezpečným to dopravným prostriedkom pre dlhodobé vzťahy. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Snímek odmítly studia Warner Brothers i 20th Century Fox. Nakonec práva na poslední chvíli koupilo Paramount Pictures. (jezurka42)
  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)

Reklama

Reklama