Reklama

Reklama

V nepřátelské zóně

  • USA Land of Bad (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jednotka speciálních sil americké armády Delta Force je přepadena během mise s cílem získat zpravodajský materiál a jejich jedinou nadějí je vzdálený operátor dronu letectva (Russell Crowe), který jim pomáhá v brutálním čtyřiceti osmi hodinovém boji o přežití. Beze zbraní, bez komunikace… jen s dronem vysoko nahoře. Záchranná mise začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen taková ta akční klasika, ale i tak je to celkem zajímavé. Především oceňuji, že jsme měli možnost nahlédnout v čem zhruba spočívá práce operátora s drony v níž věčně nespokojený, skoro až neurotický Russell Crowe vážně zazářil. Závěr možná trochu monotónní  a nudný což zamrzelo, ale jinak dobré. 53% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka je plná chlapáckých keců ve slabé režiji, takže úvod to celkem zabije. Vystřihal bych fest. Po přistání na Filipínách se situace ale mĕní a dostanem solidní survival až do konce. Jenže Liam nemá charisma a ani to herecky podle mě úplně neprodal. Milo ho totálně přehrál a s Russellem mě nejvíc bavili. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po pomalejším rozjezdu nabídne Land of Bad ucházející akčňák na jedno podívaní ve kterém jeden z Hemsworthů běží džunglí a gladiátor v důchodu mu radí po telefonu. Když dojde na akci tak je ok a Crowe stále má slušnou dávku charismatu. Žádná revoluce se sice nekoná, ale v rámci žánru jde o lehčí nadprůměr…60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na konci jsem se tedy upřímně obával, že místo sledování vojáků, kterak se snaží dostat z bunkru, budeme sledovat jak si Russell Crowe zajel koupit něco k snědku. Přestože jeho chraplák funguje stále na výbornou, ve váhové kategorii by směle mohl vyzvat Seagala. Akčňák je takový nevyrovnaný, má to své velmi dobré chvilky, kdy si člověk dost přeje aby se zavzpomínalo na Ramba a pobíhalo se džunglí. 60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jako nenáročný army-mix střílení, explozí, drsných týpků a džungle to obstojí, ale ničím vyloženě extra a místy je to uspávací. Herecky vzato, Crowe baví jako tlustý kancelářský řízek v havajský košili, ale mladší Hemsworth rozhodně nemá výrazný chlapácký charisma svýho bratra a na podobný role moc nesedí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačka F/A-18 zobrazená pri nálete nepatrí americkému letectvu ani námorníctvu, pretože na krídlach sú jasne viditeľné znaky švajčiarskeho letectva. (MikaelSVK)
  • Natáčanie začalo v septembri 2022 a prebiehalo do novembra 2022 v Gold Coast v Queenslande. Produkcia využila lokálne stimuly ponúkané austrálskou vládou, čo jej miestnemu filmovému priemyslu prinieslo zhruba 270 pracovných miest. (Arsenal83)
  • Eubank a Frigerio strávili dva týždne sledovaním reálnych príslušníkov JTAC pri práci vo Fort Irwin National Training Center, čím sa dostali do základov fungovania tohto leteckého riadenia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama