Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (136)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zástup hereckých špiček, které se v individuálních rolích předvedli bohužel nepřesvědčil mě jako diváka, že ten příběh není naprosto nezajímavý. Ano, funguje to, ale tak nějak mi tam asi chybělo to nejdůležitější, a to myslím - "něco" proč se na to podívat znovu? Nevím, neumím to popsat, ale v tomto zklamání, protože to jinak vše má.... ale nemá prostě jiskru. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

K doktorovi až na smrtelné posteli a do lékárny ani pro vitamín C... Podařená netflixárna natočená v nečekaném Vlk z Wall Street tempu o vzestupu jedné začínající farmaceutické firmy a o tom, že nenažranost trhu zabíjí. Herecké trio Blunt, Evans, Garcia si vychutnává každou scénu, ale je to právě Emilly Blunt, která pozvedá svou komplikovanou motivací Obchodníky s bolestí o stupínek výše. To kapitán Amerika je nečekaně upozaděný. Ovšem podpůrnou obchoďáckou sviňi, která ví že takhle to prostě funguje, zvládá na jedničku. Milé překvapení, hlavně pro rutinéra Yatese, který po kouzelnících potřeboval vykoupení jako sůl. ()

Reklama

Steven47 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsou Obchodníci s bolestí celkem fajn, bohužel si postupem času začnou až moc okatě hrát na Vlka z Wall Street. Jsou však spíš jeho levnou kopií, která překypuje klišé a působí dost zrychleně. Film nedokáže naplno prodat zajímavé téma, které doplácí na neprokreslené postavy a povrchní přístup k celé kauze. Scénář sice odvypráví potřebný základ, ale události nezpracovává dostatečně komplexně a finále je takové nijaké, protože cesta k němu je strašně obyčejná. Emily Blunt je skvělá, musí nicméně herecky vyvažovat to, že její protagonistka není příliš zajímavá. Přesto je na tom ještě docela dobře v porovnání s dalšími vedlejšími postavami, které jsou víceméně do počtu. Snímek rozjíždí drama na několika frontách (matka, dcera, sousedi…), vše nicméně dělá strašně polovičatě. Nemůžu říct, že bych se nudil, jako náhled do farmaceutického průmyslu to není úplně špatné. Jenom z toho zkrátka mohl být daleko atraktivnější film nebo třeba informačně nabitější dokument. 6/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Takový trošku Vlk z Wall Street z wishe. Koktejl je připravený z téměř stejných ingrediencí. Jenom se místo prémiového alkoholu použila levnější náhražka a výsledek chutná o poznání hůře než jeho předloha. Pokud jste na to připraveni, tak se dle mého i poměrně dobře pobavíte, pokud ale čekáte prémiový výrobek. Může Vás to vyloženě zklamat. Nicméně jde o dramatizaci skutečných událostí a skutečných postav. Ve všem je to tak trošku odvárek, ale na jedno bezstarostné shlédnutí a zabití trošku času se hodí výborně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Moc jsem od od toho neočekával, ale prostě jsem to zkusil. Je to ukecané, tématem to nic víc nepřinese a v druhé cca půli je to už naprostá nuda. Emily Blunt to zahrála celkem dobře – do role se hezky popasovala, ale to je asi tak vše, co se týče kladů. Ostatní herci mě už tolik nebavili včetně Ch.Evanse apod… Jak říkám, asi tak ta první hodina ušla, prostě nic, co by mě extra iritovalo, jenže pak to ztratilo i ten minimální spád, co tento film měl. Ani to není moc zábavné … Takže asi tak … ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama