Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (136)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zástup hereckých špiček, které se v individuálních rolích předvedli bohužel nepřesvědčil mě jako diváka, že ten příběh není naprosto nezajímavý. Ano, funguje to, ale tak nějak mi tam asi chybělo to nejdůležitější, a to myslím - "něco" proč se na to podívat znovu? Nevím, neumím to popsat, ale v tomto zklamání, protože to jinak vše má.... ale nemá prostě jiskru. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle filmy rád, ale chyběl tomu větší tah na branku, dravější tempo i lepší situačnější humor. Wall Street i Dumb Money je teda o level možná o dva výše, ale i tak má Pain Hustlers světlé momenty. Dějově sice jede dle zajeté šablony a jede bohužel bez překvapení. Emily Blunt získá se štěstím zajímavou práci a začnou se vydělávat slušné peníze, jenže člověk je na vrcholu jen chvíli a klasicky se to začně opět sypat a člověk tak nějak už čeká až to skončí. Takže pár hluhých míst se tu bohužel najde, ale to nahlédnutí do korupce farmaceutického průmyslu bylo fajn. Soud dopadl zajímavě a pro mě překvapivě a Emily Blunt si to kradla hezky pro sebe. Silná trojka. 65% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejslabších variací na všechny možné pharma krimi dramata. Až je mi to popravdě líto, u Evanse jsem žádné zázraky nečekal, ale Yates je přeci jen zkušený režisér a Emily považuji za jednu z dámských hereckých špiček. Trochu jsem si myslel, že to poslední dva jmenovaní utáhnou, ale nestalo se tak. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pred 10 rokmi do nebies chválili Vlka z Wolf Street. V čom je tento film horší? Okrem mimoriadneho výkonu DiCapria v roku 2013 určite v ničom. Ešte aj herecké výkony boli všetky parádne, hoci ani jeden nebol písaný na to, aby získal Oscara, o to vo Wolfovi samozrejme šlo, keď sa nám Leo plazil sfetovaný. Tematicky je tento film ale vyššie než nejaké odrby na burze. Poukazuje na falošnosť celého toho farma priemyslu a falošnosť aj doktorov, s ktorými sa dennodenne stretávame a máme ich pomaly za polobohov, ktorí nás jediní dokážu zachrániť. A potom sa niekto môže diviť, že oni to robia hlavne pre peniaze a predpíšu vám hocičo, čo im hodí niečo do kapsy. A nech aj ukážu, že toto je len výnimka, že to bol škandál, na ktorý sa prišlo, aj médiá to boli šokované, pre mňa to je len špička ľadovca. Ak by liek nespôsoboval závislosť, škandál by nebol. A otázka je koľko tých šmakociniek závislosť nevzbudzuje, a tak sa predpisujú hromadne a niekto pekne zarába. No a potom človeka napadne ešte jedna šmakocinka, ktorú nám dva roky vycapovali na oči ako jedinú záchranu pred najsmrteľnejšou chorobou histórie. Aj tu roky ešte len možno odhalia zaujímavé skutočnosti. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nemůžu si vůbes ztěžovat, obzvlášť, když mi tady zahráli dva herci, kteří jsou v mým topu. Není to jako Vlk z Wallstreet, ale ani to není jako Wallstreet, je to něco jako Velká hra. Docela mě překvapilo, jak rychle se dalo vydělat na takovýmhle jakoby léku. Tempo filmu dobrý a já se ani chvilku nenudil. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama