Reklama

Reklama

Godzilla x Kong: Nové impérium

  • USA Godzilla x Kong: The New Empire (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Epická bitva pokračuje! Filmový Monsterverse společnosti Legendary Pictures navazuje na explozivní souboj Godzilla vs. Kong zcela novým dobrodružstvím, které postaví všemocného Konga a obávanou Godzillu proti kolosální neobjevené hrozbě ukryté v našem světě, která ohrožuje jejich existenci - a také naši vlastní. Godzilla x Kong: Nové impérium se hlouběji zabývá historií těchto titánů a jejich původem, stejně jako tajemstvími Ostrova lebek a dalších míst, přičemž odhaluje mýtickou bitvu, která pomohla zformovat tyto výjimečné bytosti a navždy je spojila s lidstvem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (356)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $135miliónov║ Tržby USA $196,350,016║ Tržby Celosvetovo $567,650,016▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Kung Fu Kong.  Ako takáto kecka ešte môže niekoho baviť, neskutočne tieto monstra hovadia. Robia z toho len uletenú haluz, všemožných priblblých nápadov.   /25%/ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžce fantasmagorickej animák pro malý děti, ve kterým chvílema hraje dokonce i pár opravdovejch živejch herců. U těchhle filmů vždycky lituju, že jsem je nemohl vidět když mi bylo deset, teď už je přece jenom trochu pozdě. Dutosvěty, radioaktivní obludy, přerostlí opičáci, "dojemná" hluchoněmá Kongova kamarádka, banda šikmookejch telepatickejch a telekinetickejch hippíků, Kongova vytuněná rukavice, obří můra která všemu šéfuje nebo co, zpustošenej Řím, zpustošená Gíza, ale nejvíc to odsere Rio... Božínku, ty ubohý děcka z toho teda musejí mít zamotaný kedlubničky. A zahrajou do toho chvíli i Kissáci, ty bláááho... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TITÁNI BYLI STRÁŽCI PŘÍRODY…“ Ne moc dlouhej úvod a tradá pod povrch, do neprobádaný Země, plný zahradnikovejch nočních můr… Hodně příšer, monstra se často mezi sebou řežou… takže vlastně není důvod brblat, páč když si něco takovýho pustím, tak čekám monstra, který se mezi sebou budou řezat. Tady je to navíc takový dobrodružný a samozřejmě béčkovější než třeba „Godziila -1.0“. Takže zábavnější! Samozřejmě – nějaký extra emoce nečekejte. Prostě biják pro fandy příšer a zničený Itálie, Francie, Egypta… Ria…(ale to dneska dokáže kdejakej Dominic Torreto se svojí partou…).    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o pátý film série Monsterverse, 38. film série Godzilla a 13. film série King Kong. 2.) Jedná se o nejvýdělečnější film „Godzillí“ série. 3.) Egyptská bitva mezi Godzillou a Kongem byla inspirována bojovou scénou mezi Roddym Piperem a Keithem Davidem z filmu „They Live“ (1988). 4.) Thx za titule „Petr Zenkl“ a „vasabi“. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pre Kristove rany .. toto je čo za ohavnosť? Tu niekto zjavne nepochopil, že iba vizuálne orgie ani z ďaleka nie sú žiadnou zárukou úspechu. Solídna, gýčovitá zábava bez štipky snahy o popud emócií. Proste nová doba a presne tak, ako napísala "kleopatra" s malým K: "Monstra a haluze. Spolkni to rád a moc nepřemýšlej." ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Bro bro sou zpátky a je to docela slušné pokračování, původně sem chtěl napsat peckoidní, ale zase sou tady věci které to trochu brzí. Nicméně dočkal sem se !!! Tady se vydáme víc do duté země a ještě hlouběji, ta naše planeta Země je jak Matrjoška, furt jde kam jít a vždycky od tam tuď něco vyleze. A je to naprosto skvělý, nejvíc sou tedy z duté země vidět různé potvory a na nějaký ten hlubší průzkum, zde  sicenedojde, ale hej i tak je splněný sen, každého fanouška Julese Verna. A Chad Kong a Godzilla-San zde sou zpátky v plné formě a je fajn, že stále to nejsou BF, ale Godzilla bere opičáka nejen jako konkurenci, ale i něco víc, takže ta nevraživost jakou Godzilla chová k opicím zde dostane i nějakou tu hloubku a to je fajn. A víte kdo je taky zpět ? Bernie....jo Bernie je zpátky a jede to svoje, naštěstí zde už nemá tolik prostoru, nicméně stále nechápu proč sem tu postavu tahají. To i ten divnej zubař a divná holka sou lepší, protože oba dva sou divný a navíc Dan Stevens mi zde připomněl plážového Ryan Goslinga z Kaskadéra a já rád plážového Ryana Goslinga. Co mi však nejvíc vadilo, byl hlavní záporák Scar, fajn jméno, ale záporák o ničem. Jednak protože to je ten typ záporáka, co ve výsledku nic moc neumí a tak musí bojovat zbaběle a takový já nemá rád, to i Tamagotchi z předchozího filmu, byl solidnější záporák. A za druhé, má zde málo prostoru, takže nemůže udělat nějaký fakt krutý svinstvo, jo zkazky o tom co udělal v minulosti a kopnutí jedné opičky do lávy, je sice zlé, ale neni to fakt nic, co by stálo za to. Jinak je to dobrý, dobře to odsejpá a sem zvědavý co příjde příště. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo od mezi červencem a listopadem 2022, a to převážně v australském státě Queensland (např. město Gold Coast). Po snímcích Kong: Ostrov lebek (2017) a Godzilla vs. Kong (2021) je toto již třetí díl v sérii MonsterVerse, který se v Austrálii filmoval – produkce pomohla vytvořit více než tisíc pracovních míst a podpořit ekonomický rozvoj země. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

29.06.2024

Vytáhněte tužky a zapište si to do diáře. Studio Warner Bros. v pátek oznámilo datum premiéry dosud nespecifikovaného dalšího snímku hvězdného režiséra Denise Villeneuva (Duna: Část druhá, Blade… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama