Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (289)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná feel-good žánrovka jakých už moc v dnešní době nevzniká. Gene Stupnitsky mě rozsekal komedii Good Boys, kterou jsem viděl už 5x a řadím ji mezi top komedie posledních let, hezky tam těží z nevinnosti dětí, které řeší dospělácké věci. O trochu podobný přístup se snaží i zde, kde těží z nevinnosti nezkušeného chlapce, který se bojí téměř všeho a hlavně žen a není to sice taková jízda narvaná gagy a situačním humorem, sází se spíše na skvěle fungující chemii a překvapivě fungující vztahové drama, ale i v téhle poloze mi Stupnitsky sednul. Jennifer Lawrence je zde výborná, né jen že skvěle hraje, ale je správně HOT, a že se ukáže full frontal naked jsem fakt nečekal. Neznámý Andrew Barth Feldman hraje nezkušeného panice taktéž skvěle a věrohodně a líbila se mi i jeho postupná proměna. Scéna, kde Feldman zahraje na klavír v restauraci má i silné dojemné kouzlo. První půlka je vtipnější, druhá je spíše drama, ale je to fakt příjemná a kvalitní podívaná, kde jsem se ani na chvíli nenudil. Příjemné překvápko 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupnitsky je známy ako jednotka stupidity, tu to našťastie úplne neprehnal, hoci sexualizácie tu bolo dosť a divím sa, že tak kvalitná herečka ako Lawrence sa dala nemyslím polohy komediálnej, to nevadí, ale napríklad do zbytočnej scénky, kde len ide o jej nahotu, no vtipná scénka to vôbec nie je. Asi marketing, veď za peniaze bobor nezhorí. Chémia medzi postavami ťažko uchopiteľná, pretože holobriadok na také ešte nedorástol a Jennifer by mala pozrieť späť do rodného listu a pochopiť, že na botox je ešte skoro. Inak sa niektoré scénky vydarili a iné boli nevkusné. Na Stupnitského ale aj tak ešte pozerateľné dielo o vykoľajených ľuďoch. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $50,425,720║ Tržby Celosvetovo $85,121,295▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Po malej odmlke v posledných rokoch je to celkom slušný návrat Jennifer Lawrence. Aj keď v dosť bláznivej miestami dosť uletenej komediálnej polohe. V celku je to šlahlé šablónou ale Jennifer si to vie ustáť a upútať, keď treba vie pritlačiť na pílu a neváha dokonca sa aj úplne telesne odhaliť. Trošku mi tam nesedí ten prechod tónu z komédie na takú romantickú melodrámu a do toho stále pchané tie bizar uletené komediálne nápady. Prevažne to našťastie ale berie a baví, vďaka spojeniu sveta tínedžerov a skoro dospelej bláznivky v úzkych. /65%/ ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama