Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Říše ledu

  • USA Ghostbusters: Frozen Empire (více)
Trailer 19

Obsahy(1)

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 19

Recenze (177)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Krotitelé duchů: Odkaz mi hodně moc sedl, a to nejsem žádný velký fanda původních filmů. Bylo vidět, že ten film má srdíčko, je dělaný s láskou a pro radost, a všichni kdo na projektu dělali se dobře bavili. Na pokračování jsem se těšil, ale první ohlasy mé nadšení řádně zmrazili. A bohužel zcela zaslouženě. Samotný film není špatný, má několik dobrých momentů, a nemůžu říci, že bych se nějak nudil, ale pravdou je, že mu chybí srdíčko. Všechno, co se ve filmu děje je sterilní, obyčejné a skoro bez nápadu. Naštěstí je tu pořád sympatické obsazení, které to drží na vodou. Krotitelé duchů: Říše ledu je film, u kterého zamrzí, že je obyčejný a svým způsobem lehce zbytečný, protože měl rozhodně navíc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na skrotenie multimiliónov sa túto franšízu určite oplatí ešte živiť, ale mne už príde jasne za zenitom. Najmä pri poznaní, že títo krotitelia duchov nie sú ani zďaleka najväčší profíci, pretože široko ďaleko je najväčší lapiduch predsa najmocnejší muž sveta a hrdý plienkonosič, Joe Biden. Aspoň z úcty ho mohli obsadiť. Okrem ruky vystreľovačky by im isto zadarmíka predviedol aj krásny premet letmo na schodoch. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale mé očekávání nebylo naplněno. Na začátku pěkná jízda, ale nějak mne ten humor neoslovil - buď jsem -jako pamětník premiéry v osmdesátkách- starej nebo... nevím. Prostě jsem se nebavil, jak bych asi měl. Pár mrknutí a návratu duchů z prvních dílů jako nápad nestačilo. Docela to trvá než se vůbec něco kolem hlavního záporáka ze záhrobí bude dít ... a když už nastává konec světa, tak je to tako takové pfu, šup, šup, hotovo a nic se vlastně nikomu i přes tu nastalou ledovou apokalypsu, nestalo. Prostě to zaostalo za mým větším očekáváním zábavy filmového veterána. No, možná i dojem srážel, dle mého pohledu slabší český dabing a zvuk v němž jsem to viděl :) 69% (viděl jsem 1x cz) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jak hodně lidí oceňovalo Afterlife za jeho návrat ke kořenům, tak mně tolik nesedl a překvapivě jsem si užil více tento díl. Producenti si však vlivem předchozího úspěchu nedali pozor na rozpočet, který se nentokrát zřejmě nezaplatí a série to dost možná před dalším rebootem zabalí už po tomto dílu. Opět se dost hraje na nostalgii, návrat původní trojky a za mě atmosféra naivních původních filmů zůstala zachována a konečně jsme zase v New Yorku. Jinak takřka platí to samé jako u předchozího dílu, jen mi asi zkrátka více sedl ten setting a z hlavních (mladých) herců mě takřka nikdo neštval (ani Logan Kim, ale dostal překvapivě málo prostoru) a to už je co říci. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

“nejslabší díl série, ale není to vyloženě katastrofa..”. Ty pyčo, tak se rozhodni jestli chceš film hodit do smetiště, nebo mu prostě uznej, že dobrý triky to celkem má, nebije tu do očí svazek přiteplených batolat, přesšmykaných non binary babochlapů, přišitých piček nebo létající nadčuráci s laserem v očích s mokrou rukou od sperma vystřelující na budovy, film osdejpá, nabídne fakt hovnotnou zábavu pro celou rodinku, kde jsou dvě mámy, a nehraje si to vůbec na nic.. ** vytáčí vás, že všechno se v dnešní době rebootuje, oživuje nebo remejkuje nebo zremixuje do moderní podoby, aby to dětem přilepených k iphonům dodalo na vteřinu dopamin? Chápu, ale tenhle film je tak neškodnej asi jako Batman nebo Joker naanimovaný jako hot wheels autíčka, do higwajového Gotham nebo Arkham City. Nevěříte, že něco takového existuje? Zapněte si dopoledne Cartoon Network, a tam takové obludy vylézaj z obrazovky, ale sere to někoho? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Mckenna Grace povedala, že jej bolo zaťažko pracovať s pôvodným obsadením v porovnaní s Krotitelia duchov: Dedičstvo (2021), kde pôvodní herci prišli neskoro do filmu a boli na natáčaní len 2 týždne. V tomto prípade však pôvodní herci boli na pľaci 90% času a Grace priznala, že aj keď bola zábava s nimi pracovať a počúvať ich príbehy, cítila sa aj trochu vystrašená a znepokojená tým, že niečo pokazí pred chlapíkmi, ktorí to celé začali pred 40 rokmi. (Arsenal83)
  • Kumail Nanjiani uviedol, že tvorcovia filmu čerpali inšpiráciu z animovaného seriálu The Real Ghostbusters (1986–1991), pričom poznamenali, že „chceli urobiť dlhú epizódu animovaného seriálu“. (Arsenal83)
  • Gil Kenan potvrdil, že zosnulý Ivan Reitman bol informovaný o plánoch filmu ešte pred svojou smrťou vo februári 2022 a všetky schválil. (Arsenal83)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Reklama

Reklama