Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia radikálne zmenili prostredie a spočiatku sa zdá, že toto rozhodnutie dopomôže k skvelej hororovej atmosfére. Nemilo potom prekvapí, že postupom času sa dostávame do lesa a finále sa odohráva už niekde úplne inde. Pričom finále na chodbách a v miestnostiach kasárne by mohlo byť minimálne tak dobré ako naposledy v továrni. Chucky musí ísť na vec trochu inak, pretože zdravotná indispozícia a nehoda nevyvolajú toľko rozruchu ako vražda, dlho tento systém prácičky udržateľný nie je. Trojke chýba onen dôležitý rozmer chýbajúcej rodiny, Andy síce stále hľadá svoje miesto vo svete, ale Mancini to v scenári dostatočne neakcentoval. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taký dobrý priemer. Miestami rozvláčne, nezáživné, oživené len nejakými tými rutinnymi kills, ale so skvelo "oživeným" a nasnímaným Chuckym, rock solid spracovaním(prachy boli, ale nejakú fajnôstku v spracovaní aby človek pohľadal) a skvelým finále v lunaparku a likvidáciou Chuckyho. Hudba generická, ale v poriadku, early 90s atmoška to ťahá hore. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)

Reklama

Reklama