Reklama

Reklama

Vlkodlak: Noční lovec

(TV film)
  • USA Werewolf by Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Z Marvelu se od Endgame stala ve většině případů pouhopouhá sterilní podívaná bez nějakých inovativnějších nápadů. Fakticky za mě začala tato značka dosti stagnovat. Proto oceňuji, že se někdo snažil přijít s něčím absolutně nezapadajícím do celkové konceptu. Pro mě je o to větším překvapením, že se režie chopil tvůrce excelentních soundtracků Giacchino. Vlkodlak sází zejména na špičkový audiovizuál, který vás (nejenom díky použitému černobílému filtru) přenese do 30.let minulého století. Práce s kamerou, luxusní střih, to vše z toho vytváří nevšední zážitek. Trochu tedy ve výsledku zamrzí, že příběh nikam nevybočuje.  Jeden zvrat sice nastane, ale nikterak přemrštěně se mnou nezamával. Nejspíše si tento hodinový snímek znovu už nepustím, ale jsem rád, že film vznikl. Za mě fajn dílko. Hodnocení: 7/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to zkrátka taková halloweenská legrácka, na které si nejspíš Marvel chtěl otestovat Michaela Giacchina - režiséra. Nebo bych si alespoň přál, aby tomu tak bylo, protože k režii nemám výhrady a jestli v ní bude Giacchino chtít pokračovat a někdy dostane vlastní celovečerní film, máme se asi nač těšit. Jen tedy doufám, že ten případný film bude mít lepší scénář. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Pobaví. Neurazí. Ale čekal jsem vzhledem k tomu, že jde o poctu filmům 30.-50. let (na které já trpím a je lhostejno, jakého jsou žánru) větší vtah. Takto se z toho vyklubal jen lepší průměr, ale jsem rád, že si občas až vynikající skladatel udělal radost. Proč ne? Jinak, není to po1. (a zřejmě ani naposledy) co na 100% souhlasím s DaViD´82.  ()

T2 

všechny recenze uživatele

Marvel je už asi úplne v keli, lebo toto bol ako pokus o čo??? Úrovňou ani nie lepšia seriálová epizódka ani len obšuch okolo lepšej retro atmosféry starých hororov, príbeh vycucaný z malíčka, povrchná nudná réžia, je cítiť že to mal na starosti amatér na stoličke, fakt nie, a hlavne tie akčné bojové premety sa tu fakt hodili. Takže pokus - omyl. /40%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná černobílá jednohubka o partičce lovců monster, kteří se mají utkat o mocný artefakt. Díky krátké stopáži je to svižné, má to slušnou akci, masky jsou fajn a je tu i slušná dávka vtipu. Navíc se tu sešla i slušná herecká sestava se šmrncovní Laurou Donnelly na čele. Pokud by se Marvel ubíral tímto směrem, bylo by to fajn. 80% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Toto je první projekt Marvel Studios, který v Austrálii získal klasifikaci MA15+, což znamená, že obsahuje scény nevhodné pro osoby mladší 15 let. (mikki089)
  • V momentě, kdy se barvy změní z černobílé na barevnou, zazní z desky píseň „Somewhere Over the Rainbow“. Jedná se o odkaz na Čaroděj ze země Oz (1939), kde Dorotka (Judy Garland) projde do barevného světa Technocoloru. (Wade Wright)
  • Marvel logo na začátku filmu bylo tentokrát nově doplněno o záběr z minisérie Moon Knight (od r. 2022). (NiWi)

Související novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (více)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (více)

Reklama

Reklama