Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl, Milagros, je naprosto obdivuhodná osobnost. Jde o děvče vyrůstající bez rodiny jako sirotek. Staraly se o ní jeptišky, takže je svým způsobem věřící. Tato telenovela je fakt mojí nejoblíbenější. Kupodivu se odehrává na relativně dosti místech (asi 5 :) )... Osobnosti v této telenovele jsou naprosto skvělé (alkoholik zloděj, přítelkyně šílená, alkoholička tetka, dva blázni zahradníci, ...) Fakticky super a můžu vřele doporučit. Komu se líbí netradiční holky a né žádný fifleny, který by si třeba polámaly nehty, kdyby na něco šáhli tak se u vydařeného hereckého výkonu Natalie Oreiro nebudete nudit!!! Jen bych chtěl dodat, že z těch odpadů, který tahle "tak strašně trapná" telenovela dostala je víc než u nějakých kvalitních filmů. Z čehož plyne, že hodně z vás se raději podívá na blbou telenovelu pro zasmání, než na pořádný film... Pak z toho máte výčitky svědomí, protože "na telenoveli přeci normální lidi nekoukají" a tak tomu dáte tady na ČSFD hodnocení "odpad" a vůbec vám nedochází, že jste se na to stejně koukali a nenudili jste se!!! ()

Kochanski 

všechny recenze uživatele

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

A na tohle jsem se tenkrát občas podíval se sestrama. To bylo asi tím dabingem. Nebo šlo o přechodné pominutí smyslu. Nicméně ze začátku to vypadalo, že se to rapidně liší od ostatních kolem poletujících telenovel, protože u těch hlavní hrdinka nenosila vytahaný lacláče, čepici kšiltem dozadu a nedržkovala na všechny lidi kolem. Je to jediná koukatelná telenovela s perfektním českým dabingem (obrovský nepoměr - většina dabérů jsou určitě lepší herci než ti, které dabují) a příjemně pošahanou Natálii Oreiro, hrdinkou mých pubertálních erotických představ (tehdy jí chtěl opravdu každý). P.S: Když se tak na to dívám po letech, to hodnocení zvednu. Je to tak trochu guilty pleasure. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)

Reklama

Reklama