Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

35 minut filmu, kde vlastně jen čekáte až se tam začne něco dít....Je to skvělé téma, kdy se děj odehrává při noční směně v márnici a úplně to vybízí k tomu, toho co nejvíce využít...a ono houbelec... Místo toho je to taková průměrná nudná podívaná, kdy jsem si říkala, jaktože má detektiv soukromý klíč do márnice????Brolin je Fešák celý život :) A McGregor jako student, který si chce přivydělat alespoň nějaký peníz, vezme fleka jako noční hlídat v márnici...To je přesná ukázka toho, co jsou všechno studenti ochotní podstoupit...Film hodně láká, ale skutek utek.... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Martin je mladým študentom medicíny. Nakoľko je pre neho každá koruna dobrá, rozhodol sa, že si nájde brigádu na nočné smeny v nemocnici. Hneď po prvej službe si uvedomuje, že táto práca nie je pre neho. Navyše na miesto nastúpil v nesprávnu dobu. V meste riadi sériový vrah, ktorého všetky stopy vedú do nemocnice. Veľké sklamanie zo sľubného začiatku. Takmer bez napätia s minimálnym počtom scén, ktoré by aspoň z časti nahnali strach. Ako sa nejeden krát preukázalo. Remake nič pozitívne nepriniesol. Práve naopak. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné dílko s výborným McGregorem, který pobaví obzvlášť ve scénkách ukazujících, jak si krátí dlouhou chvíli v márnici. Jinak se ovšem nic nového nekoná, zase tu máme masového vraha, zase tu máme hlavního hrdinu jako hlavního podezřelého, zase se svaluje vina na všechny možné a nemožné postavy, ale tentokrát se pravdu dozvíme skoro půl hodiny před koncem a rozhodně nijak překvapivá není, takže posledních cirka 20 minut už za moc nestojí a na žádný další, konečný zvrat nečekejte, protože nepřijde. Ale jinak "příjemný" horor na páteční večer jak vyšitý. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotila tento druh filmů podle toho, jak moc jsem se bála a byla napnutá, asi bych dala "za plný počet". Nicméně i přesto jsem měla pocit, že jsem už něco v podobného několikrát viděla, i když třeba ne tak dobře natočené. V tomhle filmu hraje hodně - jako v každém správném horroru - muzika. A také světla a stíny - speciálně na pomuchlaném obličeji Nicka Nolteho. Navíc jsem ocenila, že (možná tím, že film je staršího data) nás nenechává příliš dlouho a příliš zevrubně prohlížet mrtvoly, byť se okolo nich děj točí! ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Nebyť (ne)sympaticky smutnotrápne úchylného Nicka Nolteho, tak čistý odpad. Celé to bolo príšerne nudné, otravné, za vlasy pritiahnuté a navyše konanie hlavných hrdinov neskutočne iritujúco blbé. Napínalo maximálne tak môj žalúdok a nervy drásajúce scény ma skoro doviedly ku šialenstvu... ale bohužial z úplne iných dôvodov. Toľko koncentrovanej demencie a neschopnosti v rukách scenáristu a režiséra som už dávno nezažil. Ku koncu som želal smrť všetkým... a najmä režisérovi a spol. 1/10 ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Jméno herce Johna C. Reillyho se neobjeví ani v úvodních, ani závěrečných titulcích, přestože hraje důležitou vedlejší postavu zástupce inspektora. (=woody=)
  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)
  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)

Reklama

Reklama