Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rambo babka, ktorá si dáva zelené barety k snídani pri ceste za záchranou malého dievčatka. Bohužiaľ béčkovo zábavné to je len prvú tretinu. Potom sa barety rýchlo minú (ale stret s Danielom Bernhardtom je vzhľadom na starú v bojových športoch netrénovanú Allison Janneyovú celkom cool) a prostredná časť začne pomaly ale isto nudiť. Nejaké tie pády a následne ošetrovanie rán sa už na Rambov bungee jumping do stromov bez bungee lana nechytá. A tak sa to celé pokúsili v poslednej tretine zachrániť šokujúcim odhalením, ktoré by mohlo fungovať len vtedy ak by boli postavy oveľa oveľa oveľa lepšie napísané. Takto to pôsobí len ako WTF zúfalý pokus. Veľkým problémom je aj slabý záporák, ktorý nevzbudzuje strach ale máte ho chuť ľutovať. A keďže o všetkých poskokov príde veľmi rýchlo tak v druhej polovici film pôsobí strašne naťahovane. Napriek tomu všetkému to bola pre mňa znesiteľná jednohubka. Mám rád Alllison Janneyovú a tých pár akčných scén je natočených kvalitne. 5/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Anca Foerster ako reziserka  proste na to nema. je to babracka a to uplne seriozne. Hlavna herecka Allison Janey /Vlk 1994, American beauty 1999/ nema na herecky typu Sigourney Weaver alebo Linda Hamilton -  a ana rozdiel od Weaver ani nevie hrat.   Unos dcery je dnes  uz hodne slaboduchy namet na film, Pista Segos by vedel hovorit. Anie tie dialogy vela rozumu nepobrali. mam rad ale ked sa postavy potacaju bahnom cez les. Najlepsie ked este ten les je plny mokreho snehu s blatom. Tak za to aspon 30 % ()

Reklama

bigjames 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto snímku naprosto naslepo a jsem příjemně překvapen. Jedná se o velice zdařilý thriller s hutnou atmosférou, kterou vytváří hlavně zasazení děje do hlubokých lesů na izolovaném ostrově v době bouře. Kamera je super a na film se opravdu hezky dívá. Obsazení hlavních rolí se povedlo, všechny postavy mě vlastně bavily a i dialogy byly poměrně na úrovni. Nic pamětihodného, ale na úrovni. Negativa mě napadají dvě. Jednak lehce upadající tempo - snímek nedokázal s blížícím se koncem úplně vygradovat, a také některé typicky klišovité momenty, které jsou dnes k vidění v naprosté většině filmové tvorby. Celkový dojem je ale velice pozitivní a podobný typ filmů uvidím na Netflixu velice rád. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Asi budu trochu za barbara, ale mě snímek Lou vcelku bavil. Pochopitelně je nutné přihlédnout k tomu, že se jedná o levný akčňák televizního ražení, s těžce tuctovým příběhem, absolutně bez nějakých větších ambicí. Největším tahounem je především Allison Janney, která mi sice zpočátku moc nesedla, postupem času si ale získala mé sympatie. Ostatní herci neurazí, záporaci jsou spíše průměrní. Po technické stránce je film poměrně slušně zpracován, kéž by tohle byl standard všech akčních filmů. Nejvíc se mi však líbila deštěm promáčená příroda, která utvářela příjemné napětí a atmosféru. Ta se fakt povedla vytěžit na maximum. Zpočátku jsem tomu moc nevěřil, ale stará Lou mě příjemně překvapila. Nenudil jsem se, stopáž je tak akorát dlouhá, za mě dobře udělaný průměrný akčňák. 6/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film bohužiaľ není moc dobrý, napriek tomu, že začiatok je veľmi zaujímavý. Ale za všetkým nehľadajte nič iné ako scenár, ktorý je úprimne povedané dosť slabý. Nielenže sa dejú veci, ktoré jednoducho nedávajú zmysel, ale čo je najhoršie, nikdy niet pochýb ako sa príbeh nakoniec vyvinie. Ale zas musím pochváliť vonkajšiu scenériu, ktorá je úžasná. Škoda, že zvyšok produkcie nie je na rovnakej úrovni. 5/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Během prvních pěti minut filmu se ozve strašidelné ptačí volání. Je to křikloun Piha, který by se v této oblasti nikdy nevyskytoval. Jeho areálem jsou především amazonské deštné pralesy ve Střední a Jižní Americe, je to pták džungle. (Johnny.ARN)
  • Ronald Reagan je viděn v televizi v bance, jak promlouvá k národu o skandálu se zbraněmi za rukojmí, který se týká íránských zbraní a aféry Contra; to pak datuje časovou osu této funkce přinejmenším na 13. listopad 1986. (Johnny.ARN)
  • Kamna, na kterých se vařila polévka v první chatě nohsledů, nebyla v polovině 80. let komerčně dostupná. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama