Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

adams89 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování úspěšného Uprchlíka už nebylo tak dobré, ale přesto nijak neurazí. Určité výhrady by se ale našly. Tak zejména, výrazně ubylo napětí. Dále pak Wesley Snipes už není tak kvalitní postava, jakou vytvořil už před ním Harrison Ford, ale snahu mu určitě nelze odepřít. Hodně nepřesvědčivý byl pro mně ale agent Royce, v podání Roberta Downeyho, který se mezi ostatními vyšetřovateli ztrácel a jako profesionál mi příliš nepřipadal. O několik těch procent výš to potom ve výsledném hodnocení vytahuje opět skvělý Tommy Lee Jones, který opět ukázal, že role rázného pronásledovatele mu sedne na míru. Tak tedy, díky němu dávám solidních 60%, jako druhý díl to špatný film nebyl.60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $57,167,405Tržby Celosvetovo $102,367,405║ Aj keď po kvalitách Utečenca moc toho nezostalo pre toto voľné pokračovanie ale určitý štandart si to udrží a tak môžeme sledovať aspoň slušný priemer, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát bez toho aby nudil. /videl v kine: 65%/ ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský prefabrikát. Wesley Snipes s jehněčím výrazem „Byl jsem zneužit k tajné operaci“ mě hrozně štval a přál jsem mu aspoň 25 let natvrdo. Za naivitu a za to samoúčelné, rádoby dramatické slaňování po fasádě věžáku při instalaci kamery, kterou by normální člověk v klídku umístil v okně na parapet. Pěkná havárie letadla sice potěšila a propagátor pistolí značky Glock, policejní buldog Tomy Lee Jones odvedl svou práci dobře a jako kulomet na své podřízené chrlil záplavu (v reálu nesplnitelných) rozkazů, aby mu nevychladli, ale i tak - lehce zapomenutelný film. A zatímco Uprchlík opravdu prchal (a já s ním), tohle dílko se prostě jen mrcasí kolem a jen občas někam zbůhdarma popoběhne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad typické pokračovanie, ktoré kopíruje koncept jednotky, len vo väčšom merítku. Ale príbeh tentoraz vôbec nefunguje. A aj postava Tommy Lee Jonesa je tentoraz prekvapivo nudná. Snipes je pre zmenu nevýrazný a zloduch pozor boiler s Dawneyho syndrómom ma sklamal. Kopíruje sa aj v akcii, ktorá je kvalitne prevedená. Holt, stará škola, ale je jej málo, aby to zachránilo tento nefunkčný akčný thriller od nudy.  3/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Chlapy sobě! Prostě biják pro vostrý a drsný borce staré školy, kde v hlavních rolích dominuje trio Lee Jones, Snipes a Downey Junior. Film je v neuvěřitelným tempu, pořád se něco děje, akce je slušivá, napětí taktéž, no a nechybí tomu ani lehkej zvrat. Nemám co vytknout, snad jen zdejší hodnocení je decentní zklamání, páč tihle šerifové si zaslouží bejt obalený v červených barvách! 80% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Robert Downey Jr. nemal rád prácu na produkcii a v rozhovore krátko po uvedení o filme povedal: „Je to možno najhorší akčný film všetkých čias, a to jednoducho nie je dobré na udržanie dobrej duchovnej kondície." (Arsenal83)
  • Stuart Baird použil skutočných pilotov namiesto hercov, aby dodal autentickejší pocit. (Arsenal83)

Reklama

Reklama