Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Do snímku som sa pustil bez akýchkoľvek očakávaní, nevedel som o čom je príbeh, nevidel som trailer ani čsfd hodnotenie. A výsledok nebol vôbec zlý. Mrzí ma však ale, že Haunt si celý čas neudržuje drvivú atmosféru z prvých minút, ktoré ma riadne nabudili. Vôbec by mi neprekážalo, keby sa počas tých 86tich minút objaví viac vrážd a lakačiek, ale vo svojej podstate, na to, že Mac Carter nepriniesol vôbec nič nového, sa jednalo o pozorerateľnú hodku a pól, pri ktorej som sa prekvapivo vôbec nenudil . ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Evan sa spolu s rodinou nasťahuje do nového domu. Po krátkom čase sa zoznámi s mladou, krásnou Sam, ktorá mu jedného večera ukáže prístroj, určený na komunikáciu s duchmi. Nakoľko sa o novom príbytku Evanovej rodiny šíria historky o prekliatí, rozhodnú sa za pomoci prístroja nadviazať kontakt so zosnulými predošlej famílie. Tento krok spustí sled udalostí, ktoré budú mať tragické následky. Síce otrepaná, no podľa mňa zároveň nevyčerpateľná téma duchárského príbehu ( ktorú určite uvidíme spracovanú ešte prinajmenej "trilión" krát ), ktorá síce nijak mimoriadne neprekvapila, no zároveň musím jedným dychom dodať, že prekonala moje "nulové" očakávanie. Pomerne dosť dobre prevedené efekty, pár priemerných lakačiek, či pokus o slušnú atmosféru, potešili. Človek sa síce nijak veľmi nevystraší, neľakne, no vďaka kvalitnej kamere a sympatickým hercom, tento "ghost house" nijak negatívne nenarušil moju myseľ. Napriek plusom, a váhaniu pri udelení hodnotenia, predsa len, na tri hviezdy by musel ponúknuť trošku viac - 50%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud je na hororu nejpovedenější ta romantická část, je někde něco špatně. Hlavní dvojka táhne film co se dá, stačil jeden pohled na Lianu Liberato a chrochtal jsem blahem, jenže....(!) to by Haunt nesměl být tak fádní horor se stokrát ohraným dějem a samoúčelnými lekačkami (creepy CGI fejs + hlasitý creepy zvuk) toho nejlacinějšího kalibru. Atmosféra je slabá, bál jsem se pouze toho, že se leknu a to je u hororu špatně. Závěr mě vyloženě nasral, protože jednak jsem to té mile vypadající teenage dvojici přál a jednak to nedávalo smysl. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těžko budeme hledat originální prvky v moderním duchařském hororu. Tenhle kus je však smutnou ukázkou marné snahy poslepovat ta nejprovařenější klišé a sjednotit je v důstojný celek. Někomu se to povede s přehledem (třeba Flanaganovi se svou novinkou Oculus), Carter tenhle případ bohužel není. Takže ačkoliv tu máme tajemnou minulost domu, podezřelou ženu, která ví víc, než je zdrávo, holčičku, povídající si s panenkou, skupinu vlezlých duchů a černé kontaktní čočky při posednutí zlým démonem, výsledek působí křečovitě. A i když se konečně objevil digitální (ale povedený) bubák, můj zájem dále stagnoval. Při závěrečném titulku s rudě blikajícím názvem filmu a výraznou smyčcovou hudbou se navíc automaticky vybaví Wan - jasný odkaz na Insidious. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Haunt“ je neinovativní horor, který se jednoduše snaží těžit z toho, že je zde poptávka po duchařských hororech, anebo to tak alespoň vypadá. Nejedná se však o film, který by navázal na tradici snímku jako „Sinister“, „Mama“ nebo „V zajetí démonů“. Prostě se připravte na to, že vám bude naservírován příběh, kde se snaží tvůrci o nějakou větší hloubku postav, ale atmosféru v „Haunt“ prostě ukočírovat nedokázali. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama