Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně dávám přednost klasice, tenhle moderní kabátek a k němu všechny možné splněné kvóty mě nebaví, tvůrci se volně nechali inspirovat a nabalili vlastní příběh, přičemž bezcitně vykostili originál o vše, čím byl pro mě poutavý a co se mi na něm líbilo.. Za zmínku stojí pouze Jake Gyllenhaal, který působí svým osobitým způsobem sympaticky.. Záporáci se nevyvedli, jen duté hlavy nejsou příliš zábavné.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Ano, čekal jsem klasické béčko jako z 90.let, u kterého vypnu veškerou mozkovou aktivitu. Ale popravdě, i tak mě film mírně zklamal. Co si budeme, Jake Gylenhaal na sobě pořádně zamakal, ale nějak mi do hlavní role nesednul. Asi ho z pozice diváka radši vidím v propracovanější kinematografii :D Jinak příběh neskutečně šablonovitý, opravdu nemá čím překvapit (ta romantická linka zde byla tlačená oproti originálu daleko více na sílu). A ano, McGregor v momentě příchodu na scénu pobaví. Ale sledovat tu jeho teatrálnost a absolutní herecký netalent vás po chvíli přestane bavit. Aspoň závěrečná bitka potěšila. Ta snesla nejpřísnější měřítka. Původní verze se Schwayzem mě upřímně bavila o trochu více. Za mě si Limanova verze odnáší 5/10 ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Klasická hospodská rvačka akorát zasazená do krásně prosluněné Floridy. Nádherné prostředí, pláže, drinky, lodě. Tady opravdu nemám co vytknout. Jedná se vlastně o remake z osmdesátých let, ale tady v tom případě mi vůbec nevadí, že tvůrci natočili podobnou věc. Jake Gyllenhaal je tady ve skvělé formě a vypadá výborně. Pro mě velkou novinkou na filmovém plátně je tady Conor McGregor. Ten tady hraje skvělého magora se zajímavým přízvukem, kde mu to moc nemyslí hlavou, ale spíše rukama. Myslím, že postupně skončí jako John Cena. V bojových sportech za pár let skončí a bude se naplno věnovat pouze herectví. Každopádně film nemá moc věcí, co bych mohl vytknout. Má romantiku, občas humor, spousta akce a krásné prostředí. 6,5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Retard House a McGregor, který chodí, jak kdyby měl v anusu vraženou prázdnou flašku od Guinnessu, jako jeho chovanců král. Díky floridskému podnebí a nadhledu jakž takž snesitelné, ale jakmile je Dalton s Nobelovou cenou míru v náprsní kapse košile zahnán do kouta, tupoučká akce v kombinaci s tragikomickou CGI toho Limanova otravného hosta vyhodí hlavními dveřmi a on se už jen válí v prachu před mindrestem Provinilé potěšení. Původní béčkové dobrodružství s bouncerem Swayzem to ale znesvětit nemůže, neboť i to byl podnik IV. cenové skupiny.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hora svalů a intenzivní bitky. Oproti tomu je na škodu přehnaná stopáž, chudá zápletka a nepříliš kompaktní ráz filmu. Patrick Swayze je jistě ohromen, že si někdo vzpomněl na to béčkové z jeho filmografie a film Road House zapadaný prachem realizoval v novém tvůrčím pojetí. Dobrou zprávou je, že se nejedná o otrocký přepis původního filmu. Spousta scén z předešlého filmu je vypuštěna a vše připomíná spíše jakési pokračování. Jake Gyllenhaal s napumpovanými svaly vstupuje neohroženě na scénu, aby zpacifikoval čeládku darebáků v zapadákově, kde čerstvě přijal práci elitního vyhazovače. Rozfláká každému lotrovi ústa, zpřeláme jim údy a ještě tak trochu flirtuje s místní slečnou. Pak narazí na tvrdší ořech jménem Conor McGregor, který taky umí rozdávat tvrdé rány. A jak to tak bývá, toho nejlepšího si nechá až na konec. Doug Liman se ujal této staronové látky a vsadil hlavně na sérii bitek, které převládají. Výplň mezi nimi byla ovšem o hodně méně zajímavá, zápletka málo výrazná, tudíž film i s divákem ožíval především v mlátičkách, kterých postupem času přibývalo. Režisér na nich v podstatě vystavěl svůj film. Patrně nebylo bezpodmínečně nutné točit zapomenuté akční drama, co ani současným divákům není tak známé. Gyllenhaal a spol. se ovšem postaral o to, že vzkřísit pěstní souboje se závanem videokazet, je vlastně fajn nápad. 7/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Amazon vyhlásil, že film vidělo za první dva víkendy přes 50 milionů lidí, tedy více, než dosud jakýkoli jiný film z produkce Amazon MGM Studios. (DavePave)
  • Převážně celý film byl natočen v Dominikánské republice, vyjma jediných záběrů stromu tzv. Freda Treea. Fred the Tree je australská borovice, která v této oblasti není původním stromem a jehož semena zde byla pravděpodobně zanesena ptačím trusem. Zakořenil ve starém opuštěném mostě, kde postrádá půdu a je vystaven slunci, slané vodě a větrům. Místní ho považují za symbol přežití a růstu v nepřízni osudu. Po hurikánu Irma v roce 2017 byli místní překvapeni, že ho našli stále na svém místě. Místní obyvatelé strom dokonce zdobí na svátky a má také svůj profil na některých sociálních sítích. (DJMaroko)

Související novinky

Reklama

Reklama