Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (296)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Remake, který vlastně předělávkou ani moc není, protože si od osmdesátkové dosti přímočaré klasiky vypůjčuje jen název a lehce základní motiv. Pravdou je, že tvůrci vůbec nepochopili, v čem tkví kouzlo a podstata originálu (a dobová relevance) i se všemi chybami, které bezesporu má. Koncepčně naprosto nefunkční, rozkmitané do všech stran, s místy frenetickým střihem, podivně vyklidněným hlavním hrdinou a s řadou nelogičností. Doug Liman v minulosti natočil několik solidních věcí, ale ty časy jsou dávno pryč. Tohle se mu rozpadá pod rukama od cca páté minuty. Nebrat. 3/10! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Original jsem nevidel nebo si ho nepamatuju, ale tady jsem dostal vicemene presne to, co jsem po traileru cekal. Od zacatku do konce pohodova blbost, kde se vetsinu casu vlastne nic moc nedeje a s nejakym pribehem nebo scenarem se tu nikdo nezdrzoval a clovek tak jen ceka na s pribejvajici stopazi cim dal tim drsnejsi bitky. O nic jinyho tu fakt nejde. Sem tam je to vtipny, sem tam tu je pekne natocenej souboj, do toho super sympatickej nabusenej Gyllenhaal, kterej tu je za neporazitelnyho machra a vetsinu casu se uculuje jak retard a prekvapive fajn McGregor, kterej si tu hraje na nejvetsi macho. Ve vysledku mam tak jedinou zasadnejsi vytku jen k sileny a naprosto zbytecny stopazi, nejakejch 80 minut by naprosto stacilo, aspon by se vyhazela ta vata okolo. Proste takovej ten film, u kteryho se bavite a vlastne ani nevite proc a klidne u toho muzete treba uklizet a o nic neprijdete. Solidni 3*. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Doug Liman utržený ze řetězu. Slušně zpracovaná letní testosteronová řezanice, která je vtipná, obstojně zvládá mixovat humor, sebeparodii a akci, s kulisou prosluněných Keys za zády. Důstojné repete příšernému originálu, navíc s ansámblem, který znovu resuscitoval akční dráhu Jake Gyllenhaala, jeho fyzické formě všechna čest, a objevil herecký, či spíše komediální potenciál Conora McGregora. Škoda některých otřesně zpracovaných digitálních záběrů a nepovedených střihů, ale v rámci akčního výplachu bez vyšších ambicí relativní spokojenost. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně dávám přednost klasice, tenhle moderní kabátek a k němu všechny možné splněné kvóty mě nebaví, tvůrci se volně nechali inspirovat a nabalili vlastní příběh, přičemž bezcitně vykostili originál o vše, čím byl pro mě poutavý a co se mi na něm líbilo.. Za zmínku stojí pouze Jake Gyllenhaal, který působí svým osobitým způsobem sympaticky.. Záporáci se nevyvedli, jen duté hlavy nejsou příliš zábavné.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hned zkraje musím poznamenat, že originál s Patrickem mám rád. Ta správná devadesátková zábava. Navíc malej, a vyzáblej herec, věnující se amaterským bojovým uměním se tady snaží, seč mu síly stačí. Naštěstí mu Rowdy  Herrington nepostavil do cesty nikoho podobnýho jako v remaku. Ten sem se rozhodnul sledovat s čistou hlavou, a nesrovnávat s originálem, a neplkat kraviny. A musím uznat, že je to drtička. Nějaký nešvary tam jsou, ale to všechno vynahradí chlapská vizáš, a pěsti drtící sklo. Líbilo se mi to, a to hodně. A jako třešnička na dortíku je Conor McDavid, kterej tady hraje extrémně pošahanýho zmrda. Reálně asi za čtyři půlměsíce, ale na just všem filmovým odborníkům, uměním potrefeným kritikům a VERBALně přebujelejm idiotkům dám plnou palbu. Domluvil jsem. 100%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Amazon vyhlásil, že film vidělo za první dva víkendy přes 50 milionů lidí, tedy více, než dosud jakýkoli jiný film z produkce Amazon MGM Studios. (DavePave)
  • Ve 35. minutě je v motorestu za kapelou vidět pověšený banner Pilsner Urquell. (DerfelCadarn)
  • Jake Gyllenhaal (Dalton) prošel rozsáhlým školením s renomovaným trenérem Jasonem Walshem, aby se připravil na svou roli bývalého bojovníka UFC. Příprava zahrnovala víceúrovňový režim zaměřený na sílu, kondici a výživu, zdůrazňující Gyllenhaalovu oddanost této roli. (TommyZR)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama