Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrea se chce fotit pro bulvár. Cyril se kroutí, jenže kde vzít tolik peněz za tak málo práce? Johana nemůže najít památnou sponku po babičce  a obrátí byt i kancelář vzhůru nohama. Cyril musí kvůli focení nakupovat a v kabinkách se potkává s nenáviděným přítelem z mládí. Mirek se nečekaně vrací domů a Johana se Šmardou přemýšlejí celé odpoledne v koupelně. Sponku nakonec najdou, ale nechají ji tam, kde je. (Česká televize)

(více)

Recenze (28)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě zatím nejslabší díl 2. série. Skoro o ničem. Kdyby nebylo naivní roztomilosti Simony Lewandowske, tak úplně o ničem. Přemýšlím, co pochválit nebo koho... V titulcích čtu: hudba Ivan Acher. Tak tedy chválím pana Ivana Achera, a to za výběr hodně starých hitů, jež si nezaslouží zůstat zapomenuté. On nám, hudebním fanouškům zralého věku, v každém díle nabídne skvost. Dnes třeba píseň z roku 1961 - Heartaches od The Marcels. Hudba, i když skvostná, ale epizodu nezachrání. ()

Blackadder 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl absolutně o ničem. Totální zklamání. Dvě, tři hlášky to nezachrání.   Mimochodem, Kolečko, resp. Prušinovský, to fakt dělají vždy s hudbou. Všechny seriály a strašně je to odlišuje. Vzpomeňme na Most a nádhernou parodii na Love to hate you od Erasure, jak Luděk běží po schodech. A dnes již podruhé použití Pet Shop Boys a Lets make lots of money 😉 ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský (po včerejšku spíše Prušvihovský) natočil bezkrevnou mozaiku poslepovanou ze sekce „Co se do vysílání nevešlo“. Již zcela bez hlavních tahounů a bez natáčení Dobrého rána – a ono to prostě   n e f u n g u j e. Ostatně je přece jasné, že bez masa dobrý guláš neuvaříš. A ani rachitický Šmarda, opravující svůj bicykl, ani brněnská gejša, umanutě hledající ztracenou sponku, to zachránit nemohou. Jako vzkaz divákům už jen chybělo, aby ten Cyrilův prstík byl prostředníček... ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou chvíle kdy lituji, že jsem tento seriál začal sledovat - tohle je jedna z nich. Po docela povedeném předešlém díle jsme se dočkali tohoto. Zde ani dabing Ivana Trojana nepomohl (kdo četl závěrečné titulky, chápe). Naprostá ztráta času a asi můžu mluvit za všechny, že by si seriál měl po této sérii udělat dlouhou pauzu, nebo se úplně zrušit. Je to bez nápadu, bez myšlenky a bez jakékoliv kreativity. Pardon ale za mě naprostý odpad. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Takhle profrcat předposlední díl? Úplně bez natáčení pořadu a s naprosto nudnou linkou o hledání spony. Andrea a Cyril dopadli o něco líp, ale stejně to nikam nevedlo. To s prstem navíc ani nebylo vtipný, ale prostě divný a trapný. Trochu to zachránili aspoň Pet Shop Boys a Cyril bez trička (opět). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama