Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokračování přesně v duchu jedničky, nechybí žádná z postav, včetně skvělých motorkářů, kteří jsou ještě směšnější než v prvním díle. Stále skvělé gagy (u scén z motelu jsem fakt nemohl), perfektní fight na konci, do toho nějací ti mafiáni, vlezlá country hudba a děj/neděj. Dohromady těžko popsatelná a vysvětlitelná pohodička. EDIT 2024: Přesně ten typ filmu, který rozhodně není víc než na 3*, ale vůbec to nevadí. Nulový děj, otravná country, přepálená stopáž, ale pohodový postavy, které se chovají přesně jak v prvním díle, občas smrtící gagy, fight na konci. Líbilo se mi dořešení vztahu Phila a Lynn, respekt mezi soupeři a nakonec i ti motorkáři s Philem k sobě najdou cestu :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vicemene vse pri starym jako v prvnim dile. Vraci se naprosta vetsina postav a to vcetne bandy vymletejch motorkaru, ktery jsou tentokrat jeste o chlup vymletejsi. Clint sice zacina mit lehce povadly svaly, ale porad rube lidi na potkani a je ve forme. Clydea sice hraje jina opice, ale nemene vostra, takze Clyde opet chlasta a fuckuje a tentokrat i posira policajtsky auta. Jedina slabina je v pribehu, zatimco prvni pulka svizne odsejpa a je to misty sranda, druha pulka uz se toci jen okolo pripravovanyho zapasu a tak trochu uz to pusobi natahovane. Navic zaverecnej zapas, ac slusnej, nebot Clint dostane solidniho protivnika, proste je takovej divne vymyslenej. Ale bavilo me to, takze stejne jako v pripade prvniho dilu, na kterej tenhle primo navazuje, dam 4*. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

O něco zajímavější pokračování filmu Nikdy neprohrát. Zde máme aspoň nějaký příběh a logiku. O zábavu se nám opět starají vymletí motorkáři a orangutan, skvělý to pomocník při přivýdělku spočívajícím v rozebírání autovraků. Zjištěno, že film už jsem viděl v podstatně mladším věku, tenkrát se mi líbil o něco více. Dám jednu hvězdičku navíc oproti prvnímu dílu. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Pravý blinkr, Clyde! Trucker Philo Beddoe, jeho brácha Orville a pivař Clyde, se po úspěchu prvního dílu opět vrací na scénu. Prakticky totožná komedie, jako o dva roky starší film Nikdy neprohrát, co se zábavy a ujetosti týče. Jen s tím rozdílem, že se tady některá schémata opakují a tak už snímek není úplně originální. Přesto velká zábava a o to tady jde. Každý herec drsných rolí by si měl někdy oddychnout a natočit takový film. Já jsem pro. Philo, ten chlap zmlátil všechny u pěchoty. - Já nejsem Mariňák. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Po Nikdy neprohrát zase totální eastwoodův odpad. Natočili to asi pro uplně stejnou sortičku lidí, protože to je skoro stejny - jsou tam stejný chyby, je to stejně trapny a nudilo mě to taky uplně stejně. Jedinej, kdo tam vynikal, byl Clyde, kterej umí dávat pravou. Taky netušim, proč tam nasrali zas tu Sondru Locke, z které se v prvnim díle vyklubala něco jako dávačka a děvka, a teď se k ní Eastwood vrátil, čemuž nevěřim ani za nedozrálej mák. Zas tam jsou uplně trapní motorkáři, country hudba, blbá stará matka, boxování do kamery. K těm zápasům a bitkám - všechno je to hrozná amatéřina a fušeřina, tim mi Eastwood teda pěkně posral prkynko u hajzlu. Sice se tam najde pár (pár jako 2) vtipnejch momentů, ale to nic neměni na tom, že to je pekelně podělaná nuda. Jo a koukněte se na ten malovanej filmovej poster - Eastwood na něm vypadá buď jak buzna, kouzelník nebo někdo úplně jinej, kdo asi dělá reklamu na šampon, chch. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl uveden v prosinci 1980, aby mohli diváci v době vánočních svátků ocenit nenáročnou zábavnost filmu, a promítal se ve více než 1 500 kinech. (ClintEastwood)
  • Scénář k filmu napsal Stanford Sherman ve spolupráci s Joe Kronsbergem, autorem scénáře k prvnímu dílu. (ClintEastwood)
  • Některé komentáře filmu vyčítaly příliš banální zápletku a minimum dějových zvratů. Eastwood se však u prvního dílu náramně bavil a chtěl si svoji postavu Phila zopakovat. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama