Reklama

Reklama

Včelař

  • USA The Beekeeper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (225)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Extrémně nelogický slepenec plný nereálně se chovajících postav. Tady se musel někdo zbláznit nebo je to nějaký vtip, většinu filmu jsem jen nevěřícně zíral. Zápletka je nesmyslná, ale budiž, to u béček moc nevadí. Ale i když mám Jasoně celkem rád, tady kromě několika slušnějších akčních scén sice asi odvede dejme tomu svůj standard, ale film jako celek je blábol. Scénář, dialogy, chování postav a jejich obsazení, například výjimečně nereálně působící divná prdelatá černoška v roli agentky. Nechápu čím přesvědčili Jeremy Ironse, aby do toho šel. Ayerovi už asi definitivně hráblo, protože tohle vypadá, že to točil nějakej stážista. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsou od Ayera se Stathamem čekal víc. Nutno uznat, že velký průšvih je Wimmerův scénář. Šablona klasická, akce výborná, ale to co dokážou herci vypustit z pusy je děs. K tomu naprosto příšerní záporáci vykreslení jako pošuci s nulovým charismatem. Ani Irons to nepodržel, neměl prostě jak. Takže alespoň za tu akci dávám tři hvězdy a doufám, že příští spolupráce Ayera se Stathamem a se scénářem od Slye, bude mnohem lepší ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Akční sólo jízda, jako za starých časů. Pro Jasona, je to po delší době jednoduchá, přímočará oddechovka o pomstě, kterou jsem si naprosto, dle očekávání užil na max. Stathámek se probíjí, až na samotný vrchol úlu a nikdo a nic, ho nedokáže klasicky zastavit. Akční scény jsou fájn, souboje dobré a dojde i na několik těch mírně brutálnějších. Finální bitka s típkem bez nohy, byla parádní. Kdo čeká dalšího Rozhněvaného muže, ať se na to radši vysere. Tohle je krasojízda pouze pro fanoušky ! (Můj 43. film se Stathamem) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Včelař má kámošku, která je vzorem snad všech ctností, na které si vzpomenete. No a když ona dáma vinou internetových podvodníků přijde o všechny prachy včetně fondu pro sirotky, prožene si hlavou kulku. No a to včelaře rozčílí, takže se rozhodne, že za to musí někdo zaplatit. A protože je to ex-agent superspešltajné vládní organizace, rozjede takový kolotoč, že by i Chuck bledl závistí. Je to blbé. Ale fakt straně moc. Ale také je to strašně zábavné. V zásadě jde o to zrubat co nejvíc mamlasů a v závěru si to vyřídit s tím, kdo tomu celému šéfuje. A tak tu na jedné hromadě končí agenti FBI se SWATem, bostonští policisté, ex-vojáci a nechybí ani pár obskurních zabijáků. V tom všem mlácení, mydlení a řezání si člověk nemá potřebu všímat toho, jak se agentovy oběti chovají dementně, ačkoliv občas to přehlédnout nejde. Každopádně pokud něco chybělo, tak je to trochu víc gore, ale jinak je to pro mě povedené pravověrné béčko. 80% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Mno! Těšil jsem se na další akční výplach od Stathama a dostal jsem ho. Půlku filmu jsou kecy o včelách a úlech, půlka filmu je akce. Je výborná, dobře nasnímaná a drsná. Co mi vadí, že Statham likviduje všechny, dobré i zlé, najaté i ty v "právu" chránit americkou společnost (FBI a všichni další policajti). Je to prostě útok na první signální, který se může a nemusí líbit. Prostě vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo. Statham super, ale logika scénáře nic moc. Tak třeba příště. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • Ve scéně, kdy zločinci házejí med, je vidět, že sklenice obsahují vodu jako tekutinu, protože je vidět její viskozita. (Johnny.ARN)
  • V jedné scéně Clay (Jason Statham) vyndá hlaveň z brokovnice a probodne s ní protivníka. Z hlavně této brokovnice musí být nejprve odšroubován a odstraněn koncový uzávěr, aby bylo možné hlaveň oddělit od zbytku zbraně. (Johnny.ARN)
  • Když výtah narazí do přízemí, když do něj vstupuje FBI a bostonská policie, jedny z dveří se rozletí a zasáhnou nejblíže stojícího policistu bostonské policie, který je sražen dozadu a dolů ze schodů, ale nikdo z přítomných agentů FBI nezkontroluje, jak vážně byl zraněn, přestože se už nezvedá. To by byl první úkon, který by skutečný strážce zákona udělal... evakuoval by zraněného. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno