Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Několik desítek minut jsem se pokoušel zjistit, jestli je Clint rozvedený detektiv, zoofil a nebo sexuální deviant a než jsem se rozkoukal, přišla závěrečná scéna s rukou patřící do Addamsovic rodiny a byl konec.. Tightrope je námětem blízké Pacinovu Cruising, ovšem o jeho naléhavosti a atmosféře zneklidňující jak dech vetřelčí královny na zátylku, si může bez pořádné režie jenom nechat zdát. Zná někdo více klišovitou lekací scénu, než vybafnutí za zavírajícími se dveřmi ledničky? Mít ji v kuchyni postavenou otvíráním ke zdi, budou bubáci a psychopatičtí vrahové navždy bezradní.. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zklamání, ač jsem od filmu nic nečekal. Ze začátku to vypadalo slibně, protože vrah byl zjevně totální magor, navíc hrál ve filmu hlavní roli Clint Eastwood, nicméně po nějaké době, kdy se dělo pořád dokola totéž (vražda, vyšetřování, š**ání se svědkyněmi) mi bylo jasné, že pocit rozvleklosti zřejmě nebyl jen náznakový, ale že už to lepší nebude. Děj postrádal jakékoliv větší zvraty, což bych mu i odpustil, pokud by měl alespoň jakýs takýs tah na branku. A přesně to postrádal tenhle film ze všeho nejvíc. Tah na branku. Obrovsky nevyužitý potenciál, vcelku zbytečný film a ani závěrečná honička mu moc nepomohla, ačkoliv šlo o pěknou změnu. Nicméně pro mě cca 45%... ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skvelý old-school triler, špinavý, temný a napínavý. Clint opäť v úlohe drsného fízla so zmyslom pre suchý humor- postava, ktorú mu žerem aj s navijakom (hoci Dirty Harry je len jeden). Škoda, že Richard Tuggle sa napriek skvele odvedenej práci viac "nepomaznal" so scenárom aj s réžiou a tým pádom aj s divákom. Väčšia hravosť a ambivalencia pri otázke "kto je vrah?" by snímke prospela ešte viac. Každopádne Tightrope sa v Clintovej filmografii určite nestratí... ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Pátrá Clint po vrahovi nebo si chodí jen užívat za štětkama, zatímco jeho dcerky se musejí starat samy o sebe? A nevraždí náhodou sám? Ne. Kdybych nevěděl, že film napsal i režíroval stejný člověk, myslel bych si, že režisér zmařil scenáristovu snahu udělat z Clinta podezřelého ze schizofrenie a vražd.. Ale režisér nám vždy jasně ukáže, že vrahem je někdo jiný. Identita pachatele popírá jedno z pravidel pátera Knoxe a Clint si skoro nezastřílí. Aspoň hezky zmasakruje postel, za nesouhlasného přihlížení psa. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood má podobnejch filmů na kontě víc a rozhodně jsou některý z nich i lepší, ale já ho v těch rolích drsnejch detektivů celkem můžu. Má to napětí, má to atmosféru, má to charismatickýho hlavního hrdinu a neschází několik efektních vražd kurev. Bohužel zápletka "Kdo je vlastně vrah?" je trochu nedotažená a ke konci film začíná vypadat jaksi béčkovitě. Ale celkově se mi to líbilo. Navíc tam hraje můj oblíbenej herec různejch vedlejších roliček Dan Hedaya. Pro mě za slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Snímek byl propagován sloganem "Policista na hraně". (ClintEastwood)

Reklama

Reklama