Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Silvestra na jeden zátah. Kvalit Papírového domu to nedosahuje, hodně keců o lásce, všichni někoho milují, j eto úplně něco jiného, ale pěkné, líbilo se moc. Nemám rád, když se se staršími herci natočí prequel to samé jako Orphan 2, navíc, jak mu můžou říkat Berlin, když přezdívka vznikla později v Papírovém domě od profesůrka, který celou bandu pojmenoval podle hlavních měst? ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá senzace a genialita roku 2023! Berlín je TOPový seriál a já chci 2. Sérii. Kdo miluje původní La Casa De Papel bude bezpochyby unešen a kdo neviděl si tak či tak užije i toto. Sice se od původního seriálu dost distancuje. Dbá na chemii postav, lásky a rozepře. Než-li na akci se víc zaměřuje na ty dialogy a já jsem tento seriál hltal každým dechem. Herecké výkony byly nepopsatelné a Pedro Alonso je skvělý jakožto Berlín to musí uznat každý. A napětí? To bylo nepopsatelný! Poslední 3 epizody byly naprostý peak.. A co mě dostalo na kolena byla v 8. Epizodě píseň Felicità. Já seriálu uděluji 9 bodů z 10. ,, Felicità. È tenersi per mano, andare lontano, la felicità... " ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál skutočne rozbombardovaný ako Berlín v štyridsiatompiatom. Alebo ako sa dá dostať od Dannyho parťákov k Jednoducho Márii. Je to ako keby prídete na koncert Offspringu, no prvých dvoch vypaľovačkách ich vystrieda Enrique Iglesias a ten neprestáva plakať. Najprv boli sex, láska a vzťahy len akože bokovkou, ale ukáže sa, že oni sú vlastne hlavnou témou seriálu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potom co tvůrci zkazili třetí a čtvrtou řadu Papírového domu jsem od Berlína neměl prakticky žádná očekávání a dobře sem udělal. Místo oddechové heistovky jsem totiž dostal uslzenou telenovelu, ve které se všechny postavy chovají jako idioti a samotná loupež je tu vlastně jen okrajová záležitost, která se prostě stane. Je sice hezké že se sem povedlo natáhnout známé figury, ale ty nakonec jen umocňuji jak moc to celé nedává smysl. Napětí tu prakticky neexistuje i když hudba říká opak a v úplném závěru sem fandil spíš policii. Od ještě většího průseru to tak zachraňuje jen Berlinovo charisma, které velmi často úspěšně zakrývá to že i on se chová jako úplný retard. Příště už raději takhle ne...40% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)
  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama