Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (121)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Nápad samotný, byl už ze své podstaty skvostně debilní. Pořád tu však existovala šance, že vznikne jednoduchá, krvavá vzpruha pátečního večera nebo něco, co ocení teenageři při odpalování brka. Krev a med ale selhává i v této rovině, neboť film je to ke všemu nanejvýš nudný. A jakmile se jako fanoušek hororu nudím, pak danému dílu nepomůže ani svěcená voda. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Prý se divák poměje? Vždyť jsou to jen pomeje!“ Hvězda je za úvodní animované story o zdivočení původně hodných zvířátek a za hrob. Na kříži je přibitá Ijáčkova oháňka a pohrává si s ní vítr... Pak kolébavou chůzí (asi opruzená prdel) přišli dva prkenní neherci, naštěstí v gumových maskách, pár nehezkých slečen, bohužel bez masek, a jeden mentálně zaostalý vidlák Waterfield bez špetky smyslu pro humor, natož ten černý. DŘEVĚNÉ OKÉNKO: [][] Jaké hračky mi v domečku chyběly? ֍ Láska k předloze. Či aspoň její znalost, kurvadrát! ֍ Nadsázka, nadhled, vtip. ֍ Moudrá sova. Cynicky by glosovala krvavé gore. ֍ Tygr a jeho vražedně (!) divoké skoky. ֍ Králík. Na smetaně. ֍ Klokánek. Liliput, schovávající se v „kapse“, vytvořené laloky špeků morbidně otylé Kangy. ֍ Kryštůfek Robin v akci. Partnerku by při sexu nutil ležet na břiše a předčítat z Medvídka Pú. ֍ Temnější stokorcový les. [][] V mém scénáři by to byl lesopark okolo ústavu pro choromyslné. V něm dementní sirotci, tak oškliví, že si s nimi nikdo nechce hrát. Jen Kryštůfek Robin, ve škole šikanovaný, doma týraný a tak utíkající do světa fantazie. Med a krev a černý humor. Navrhovaný režisér: Tommy Wirkola! ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

7/10. Asi sem divnej ale mě se to docela líbilo. Fakt co musím pochválit jsou masky, lokace, kamera a to nejlepší na celém filmu a to gore protože ty vraždy jsou fakt hodně brutální a to tenhle film stál jen 100 000 USD. Příběh je dobrej, postavy jsou docela ok, hudbu a fajn, atmosféra tu je velmi dobrá, napětí je zde docela časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Doporučuji. ()

Cartmof odpad!

všechny recenze uživatele

Až se děsím, co se bude dít, až skončí práva Mickey Mousovi. Tohle je bylo fakt h*vno. Herecké výkony nulové, práce s kamerou katastrofální. Slasher horrory se to aspoň snaží vynahradit kreativníma killama. Jedinej zajímavej kill byl možná ten s tím autem a to jen kvůli tomu, že sem nečekal, že si s vyobrazením dají takovou práci. Ne, tohle byla fakt katastrofa. Už nikdy víc! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vraždící a nesmrtelný Medvídek Pú, to tu ještě nebylo. Mohl z toho být ale celkem solidní Slasher, kdyby se toho chopil někdo zkušenější a přidal k tomu i humor. Tak třeba příště. Nejvíce mě tu sralo to nesmyslné chování děvčat, jejich hraní bylo místy dost tragický a dialogy příšerné. Ale asi se to dá pochopit, žádná z nich nemá na kontě jediný pořádný film a vlastně ani sám režisér, na tom není o moc líp. Co se dá pochválit, je uspokojivé prostředí, celkem i atmosféra, ale hlavně Gore, kterého je tu docela dost, mordy nejsou mimo kameru, jsou celkem kvalitní, i když v některých záběrech, bylo vidět, že ta krev je počítačově přidaná - Top Gore scéna - přejetí hlavy. Každopádně, anglické Horory moc v oblibě nemám, ale tenhle ušel, hlavně díky Gore a vlastně kvůli tomu nápadu s Pú, takže tu jednu hvězdu, když přivřu obě oči, přidám. (250. hodnocení) Zvědavý na dvojku. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Toto je prvý akčný film s Mackom Pú, ktorý nenatočila spoločnosť Disney, ako aj prvý film vyrobený pre dospelé publikum. (Arsenal83)
  • Ke značně politováníhodné události došlo 2. října 2023 v Akademii pro inovativní vzdělávání v Miami, když žáci čtvrté třídy zhruba půl hodiny sledovali film Mevídek Pú: Krev a med. Podle Michelle Diaz, jejíž dvojčata byla promítání přítomna, byly děti z tohoto hrůzného zážitku značně otřeseny a v reakci na to jim pak škola poskytla psychologické poradenství. Podle vyjádření Diaz pro CBS News začaly děti velmi záhy po začátku filmu křičet, ať jej učitel vypne, ale ten se k tomu odhodlal až po dvaceti třiceti minutách. (fleker)
  • Masku vyrába kalifornské štúdio Immortal Masks pod názvom "Friendo Silicone Mask" vo viacerých verziách. Táto pre film sa volá "Honey Bear". (BoredKid)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama