Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Terka_127 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem film neoznačila odpadem. Už si ani nevzpomínám. Ale tady? Tady je všechno špatně! Scénář, režie, produkce, výprava, obsazení a jejich herecké výkony?! Byla jsem zvědavá na návrat Lohan, ale jako udělat z ní v jejím věku a po závisláckých a tedy i botoxech mladou žábu a dát ji vedle opravdu mladě vyhlížejícího, ač už otce, Overstreeta... Proč jim to nevěřím? Pokus o vánoční Přes palubu je těžko uvěřitelný, když to celé trvá asi 2-3 dny. Najednou prozře a stane se z ní dáma, která umí vařit, ustlat si a uklidit si pokojíček? Vážně???? Jsem dost zklamaná, protože potenciál by to mohlo mít pěkný. Hezké vánoční téma. Ale pak Santa byl teda taky přes čáru. Jediné místečko, které snad stálo za to sledovat byl její mladý snoubenec influencer a totální palbb. To jsem se i upřímně zasmála. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra, vánoční filmy má Netflix většinou stěží průměrné, Vánoce na spadnutí jsou však velkým přešlapem a směle se může zařadit mezi to nejhorší, co si Netflix na vánoční období přichystal. Nefunguje zde totiž absolutně nic. Herci jsou vyloženě otřesní, chemie mezi postavami je rovna nule, přihlouplé dialogy až nepříjemně tahají za uši, humor je trapný až běda, zápletka je ta nejobyčejnější z obyčejných, vánoční atmosféra se projeví jen vyloženě v několika málo momentech, a je to vlastně to jediné, co lze na filmu ohodnotit kladně. Hrůza a utrpení. Tohle není nic jiného než zbytečná ztráta času. 1/10. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo zasadit vánoční příběh do zasněžených hor. Tady ale výčet kladů končí. Influenceři nikdy nebudou zdrojem zábavy, protože jejich afektovanými výstupy na sociálních sítích jsme všichni přehlceni a ve filmech působí otravně. Konfrontace snobských boháčů a pracovité chudiny ničím nepřekvapí a obsazení je přímo tragické. Složení: Lindsay Lohan po odvykačce 50%, Vánoce 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tých filmov o strate pamäti bolo už toľko, že si môžete vyberať. A určite by ste si za tú s výpadkom pamäti, ktorú chcete zbaliť, nevybrali Lindsay Lohan. Napriek kilám púdru totiž dosť vidieť, že holčina to v minulosti dosť preháňala s alkoholom, fetom a i počtom vyfajčených vtákov. Ostala aspoň tá príjemná atmosféra, keď každú chvíľu hraje Jingle Bells, no ale to je tak všetko, inak podpriemerné béčko. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama