Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (74)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající Cirkus Bukowski, pak dobrý Rapl a potom už mě Jan Pachl ničím nenadchl. Obzvlášť ne seriálem Volha. Obsadil teď opět K. Hádka, ten není špatný. Šoposká mi tam vůbec nesedí a pan Krobot, kterého mám moc ráda, vzhledem k slabému scénáři nemá moc příležitostí k tomu, aby něco předvedl. Nechápu, proč se stále natáčejí další detektivní seriály, jeden horší než druhý. Je jich snad málo? A v každém samozřejmě musí být nějaká mladá krasavice, která tam většinou působí jak pěst na oko. Jak tady píše Enšpígl, když srovnám s Pitavalem, vidím ten rozdíl v kvalitě. Není to tím, že by na mě padla nostalgie. Ale spíš vztek na současné "umělce" a na to, co teď natáčí. ()

a-ja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

´Děti jsem si jaksi nepořídil, sám jsem Dítě´. Nebo ´Proč ho nejdeme zatknout?´ ´Protože až ve tři.´  Je to takový pomalý a klidný, vcelku pohodový, takže za mě proč ne. Jen teda nemuseli tak okatě vykrást ty Případy 1. oddělení (Dítě nenosí zbraň a neřídí stejně jako mjr. Plíšek). ()

Reklama

janececek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou usedl k TV a zhlédl podzimní novinku, kterou přinesla Česká televize. Cením vizuál a relativně dobré herecké výkony (jen Šoposké to né vždy úplně věřím), ale zbytek splňuje prakticky všechna žánrová klišé. Celkové vyprávění je takové nemastné neslané, chybí tomu spád. Špatné to není, ale pilot mě nijak zvlášť nemotivoval vyhlížel další díly. 50 % ()

Horn 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se těšil protože mám rád Šoposkou a tohle je asi její zatím největší role. Bohužel seriál nijak nenadchnul a dál jej sledovat budu jen proto že nic jiného nového nikde nedávají a je tam Šoposká :). Detektivku hodnotím podle toho kdy odhalím vraha. Tentokrát to bylo bohužel na první dobrou. Jak se vynořil spoza barpultu, tak jsem ho měl. Další premiéru tohoto týdne Pod hladinou určitě sledovat nebudu - upoutávky mne vyloženě znechutily - trapné fráze hodné Dejdara. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Poprvé hodnotím samostatný díl seriálu, protože je to první a poslední. Hrůza hrůz! Za co, soudruzi, za co? Všechno je hrozné, i ta vychvalovaná hudba Pavlíčka. Dávám *, protože jsem se dodíval do konce tohoto dílu. Edit: Druhý díl jsem viděl dvě minuty a přepnul na Kriminálku Anděl. To je taky blbé, ale je jim rozumět. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Bývalý vyšetřovatel Plachta (Jaromír Hanzlík) přebývá v sanatoriu ve Svatém Janu pod Skalou. Ve skutečnosti se jedná o bývalý klášter, později zde sídlila škola. (rakovnik)
  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama