Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (74)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak řekl režisér Pachl v jednom rozhovoru něco v tom smyslu " nebude se jednat o kriminálku, kde policajti honěj pachatele, budou se řešit odložené případy a na to je času dost" a první díl vyšetřování dvacet let staré vraždy ukázal, že to asi bude znamenat statickou, nezáživnou nudu bez kouska života s dvojicí Krobot Šoposká, která moc sympatií nebudí.  Jedna hvězda navíc za Hanzlíka. Jako rozjezd seriálu dost slabé. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem nasranej... Vraha totiž odhalíte hned, jak se objeví na obrazovce, protože ho prostě zase musí hrát nějakej známej obličej z vedlejších rolí jinejch seriálů, a tak je jasný, že jinou roli by mu tam prostě nedali. Takže dál už nuda. Opět tragickej zvuk, to už je nepochopitelný! Hudba super, herci celkem taky, Krvesaj je král... Další díly snad budou lepší. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení první epizody seriálu otvírám svým tradičním neutrálním trojhvězdím, kterým nevyjadřuji nic jiného než fakt, že jsem se občas bavil, občas trochu nudil a že v podstatě vyčkávám, jak se série dále vyvrbí, protože zatím nemám dostatek informací. Miroslav Krobot každopádně hraje svého typického mlčenlivého mrzouta, což jsem očekával, o to víc mě překvapilo zjištění, že Marika Šoposká hraje v podstatě jeho ženskou verzi. Z podobných projektů jsem zvyklý spíše na kontrast protikladů a tady máme dva introverty. Nezvyklé. / Poučení: Důkladně si archivuj svá alibi na dobu minimálně dvacet let nazpět. Zejména jsi-li heterosexuálním bělochem. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající Cirkus Bukowski, pak dobrý Rapl a potom už mě Jan Pachl ničím nenadchl. Obzvlášť ne seriálem Volha. Obsadil teď opět K. Hádka, ten není špatný. Šoposká mi tam vůbec nesedí a pan Krobot, kterého mám moc ráda, vzhledem k slabému scénáři nemá moc příležitostí k tomu, aby něco předvedl. Nechápu, proč se stále natáčejí další detektivní seriály, jeden horší než druhý. Je jich snad málo? A v každém samozřejmě musí být nějaká mladá krasavice, která tam většinou působí jak pěst na oko. Jak tady píše Enšpígl, když srovnám s Pitavalem, vidím ten rozdíl v kvalitě. Není to tím, že by na mě padla nostalgie. Ale spíš vztek na současné "umělce" a na to, co teď natáčí. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ! Táákže další nesympatická policistka, které je ale alespoň rozumět. Krobot chroptí, Hanzlík chroptí. Pár rádoby hlášek. Případ je o tom, že někdo někoho klepl trubkou. Po dvaceti letech se zjistí, že je to trubka instalatéra co se všude kolem motá od začátku. Noo tak to teda Hanzlík tenkrát celé podělal. Ale nakonec jdou všichni na panáka.  Jako nečekal jsem zázraky ale rozumím, že pan režisér má Hádka v oblibě a tak mu přihodil další šolich do kterého se vůbec nehodí. Krobot má navíc a dost dobře nevím, jestli tohle vzal jako další z rolí k zapomenutí a nebo ho to něčím zaujalo. Za mě jedna hvězda a teď ani nevím za co. Ale jo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Bankovka hodnoty 500 Kč, sloužící jako hlavní důkaz, má v policejní dokumentaci široký bezpečnostní proužek (zaveden v roce 1999), ale v databázi na notebooku má úzký (jako před rokem 1999). (FilFee)
  • Hotel s diskotékou, kde se udála vražda, je hotel Kladno na Kladně. (rakovnik)
  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama