Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pěti letech od neuzavřených vražd mladých žen se pachatel přihlásí o pozornost dalším zločinem. Dítě s Fáberovou se pustí do případu, který je zavede hluboko do minulosti na letní tábor. (Česká televize)

Recenze (30)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letní  tábor  na  podzim - vtip .  Vy  jste  vyjednavač ??  --skoro  jsem  se  posral ,  další  vtip . Podezřelý    nese  zasilku  k  policistovi  a  on  ani  neřekne  - položte  tu  zásilku  na  zem , další  vtip?  A  bylo  toho  více . Ale  trik  s  kartama ,  je  dobrý  na  balení  holek .  Musím  se  naučit . A  rovněž  Dítě  s  dítětem  na  táboře  - také  dobrý  vtip . Shrnuto  **a půl . ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nějak podezřele velkou roli při odhalování pachatelů (kteří se navíc chovají čím dál pitoměji) začíná hrát náhoda. A kriminalistka, která si (přes své mládí) dvakrát neví rady s IT a poradit jí musí týnejdžr, to už je fakt klišé jako prase. Ale atmosféra ani humor ani nadále nechybí a tak je to u mne stále za 4*. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je, jakoby jsme sledovali úplně jiný seriál. Vyšetřuje se nový případ ještě žijící oběti, který má spojitost s pět let starými vraždami - to je důvod, proč to vyšetřuje Oktopus. Jsme tentokrát uprostřed děje, víme, o co se pachatel pokusí, otázka je, zda metody vyšetřovatelů Oktopusu budou dostatečně rychlé. Pak tu máme poprvé také výjezdovku, chybí tu zcela humor (až na Dítěte na táboře), žádné špičkování Krobota a Šopovské. Ano, jako krimi případ je do výborný díl, dokonce plný napětí. Ale ve srovnání s ostatními díly do série prostě nezapadá. ()

elodieB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Denise je milá a sympatická. Navíc má v tomhle díle logiku. Nicméně je zajímavé, že Fáberová o existenci "nevlastního" bratra nemá ani ponětí, i když je jasné z dílu Falza, že jeho matku zná až tak dobře, že kvůli ní odešla z otcovského domu. Proč, když se někdo už jednou rozhodne dělat seriál, musí to podělat zfušovaným a odflinknutým scénářem? ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý hacker vysvětluje že dá dostat do zaheslovaných stránek přes "backdoor odkaz". Zadní vrátka (anglicky backdoor) je v informatice název metody, která umožňuje obejít běžnou autentizaci, která za běžných okolností brání uživateli v neoprávněném využívání počítačového systému. Pokud jsou zadní vrátka v softwaru či hardwaru zabudována, mohou být využívána k seriózním účelům (např. pro univerzální heslo pro servisní přístup), avšak často jsou zneužívána vládními špionážními organizacemi např. NSA. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Táborový vedoucí má na rukávu domovenku „T.O. Rozbořenka“. (sator)
  • Natáčelo se i na Petrském náměstí v Praze. (Winster)
  • Mladý hacker vysvětluje, že se dá dostat do zaheslovaných stránek přes „backdoor odkaz“. Zadní vrátka (anglicky backdoor) je v informatice název metody, která umožňuje obejít běžnou autentizaci, která za běžných okolností brání uživateli v neoprávněném využívání počítačového systému. Pokud jsou zadní vrátka v softwaru či hardwaru zabudována, mohou být využívána k seriózním účelům (např. pro univerzální heslo pro servisní přístup), avšak často jsou zneužívána vládními špionážními organizacemi, např. NSA. (sator)

Reklama

Reklama