Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som tento film videl asi stokrát. Je to film z 1995 a síce efekty v porovnaní s Terminátorom alebo Jurským Parkom zostarli dosť zle, na tú dobu sme na to čumeli ako na zjavenie. Videl vôbec niekto s miestnych erudovaných tento film? Alebo proste musíte preukázať svoje recenzentské kvality plácaním odpadov len z princípu? Lebo podľa hodnotení mám pocit, že pár ľudí to fakt videlo a potom sa ostatní prišli iba "prejaviť". Nejakí ľudia tu porovnávajú túto vec s tým pseudofilozofickým, preplácaným, "hlbokozamysleným" (ale inak štýlovým) Evangelionom... To sa snažíte o čo, konkrétne? PR nikdy nemali byť konkurenciou k EVE ani ku Gundam. Ano, ak porovnávate triky zo súčasných Marveloviek s týmto, tak to nevyzerá dobre. Tento film má všetko, čo potrebuje mať Power Rangers film pre cieľovú skupinu. Slušnú výpravu, efekty, akciu. A ako bonus Paula Freemana ako brilantného Ivana. Odporúčam tento dokument o tom, aký vlastne zázrak tento film je a koľko roboty na ňom bolo spravenej a že vyzerá ako vyzerá s tým rozpočtom, čo mali (asi pätinový rozpočet oproti veľkými filmom v tom roku!). A aj práve preto dávam 4*, pretože na svoju dobu to bol naozaj vynikajúci počin. Ktorý možno dnes už nenaplní očakávania dospelého náročného diváka... Ale to ani absolútna väčšina kalsických sci-fi filmov (Star Trek, etc) a napriek tomu to neodpadujete. Je a ako som to už niekoľkokrát napísal: vytiahnite si to zo zadku a neberte sa tak vážne, dobre? ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

MIGHTY MORPHIN´ POWER RANGERS! U zrodu fenoménu morfujících teenagerů stál japonský seriál s všeříkajícím názvem "Kyôryû sentai Juurenjâ" (1992) (Dinosaur Team Beast Ranger). Toho se zmocnil americký televizní producent s neamerickým jménem Haim Saban, vystříhal z něj bojové scény, přitočil k nim omáčku s americkými herci a prodal to pod názvem "MIGHTY MORPHIN´POWER RANGERS" (1993) dětskému programu Fox Kids, který s tím slavil obrovský úspěch. Ten vyústil v celkem 15 seriálových řad a dva celovečerní filmy, POWER RANGERS: FILM (oproti seriálu s komplet původními akčními scénami) a TURBO: A POWER RANGERS MOVIE. A teď k filmu samotnému. Podívejte, nikdo nemůže tvrdit, že má rád MORTAL KOMBAT a nemít přitom rád i POWER RANGERS: FILM. Bože, vždyť to je tak nepopsatelně nádherně blboučké, plné barvičkami hrajících gumových kostýmů a masek, krásně laciných triků, soubojů a comb, nechtěně komické i opravdu vtipné a hlavně se tu pořád něco děje! Výjevy adrenalinových sportů se střídají s mortalkombatovskými souboji a ve finále nastupuje bitva monstrrobotů v ulicích města, vrcholící soubojem dvou monstrrobotů ve vesmíru, kdy hodný robot pošle zlého kopnutím mezi nohy do dráhy komety a ta ho rozmašíruje! WTF! (tenhle konec je v mém osobním top tenu nejlepších filmových konců všech dob) Michaele Bayi, jdi se s TRANSFORMERS pořádně hluboko zahrabat! Když přihodím dobrého záporáka a spoře oděnou amazonku z cizí planety (a ani Amy Jo Johnson není k zahození), ale odečtu nespočet dementních infantilních komických postaviček, na ty nadšené 4 hvězdy se dostanu. "PANE, NEVIDĚL JSTE TU NĚJAKOU MORFOLOGICKOU BYTOST?" Trivia: Aby měl představitel Ivana Slize fialový i jazyk, musel pít černorybízový džus, držet ho pak v puse a vyplivnout těsně před každým záběrem. ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)

Reklama

Reklama