Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Terva 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy přišel do města Angel Crowe bojovný Zordon. S pomocí své přítelkyně Alpha 5 vybral šest bojovníků a obdařil je nadlidskou mocí. Identita těch šesti zůstala utajena. Tradice trvá dodnes. Nejlepší postavy příběhu jsou Bagoun a Lebka - bez debat. Jsou to nejzajímavější na tomto příběhu. No a ještě Hudba, ta je taky celkem povedená. CITÁT - Ajajajajajaj............ Tentokráte se šestice bojovníků utká se silou, která se vymyká lidské představivosti. To zlo se jmenuje Ivan Slizoun. Ano je to pro hodně malé děti a tak bych možná ani neměl hodnotit, už to prostě vidím tak nějak jinak, jinýma očima. Trikově je to však velmi zaostalé a tak hodnotím za dvě. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Teraz som si spomenul na tento film, keď som pozeral rebríček Nejrozporuplnější filmy a tam Dünyayı Kurtaran Adam. Power Rangers som videl asi aj 5 krát, kedysi ako malý sa mi to páčilo ale teraz by to už u mńa nemalo takú šancu, ale ak sa vám páči sci-fi tak to je určite lepšie ako Star Wars. Pre vekovú kategóriu do 10. ()

Reklama

Bukiet odpad!

všechny recenze uživatele

Áááách! Původní seriál patří k těm, které si vždy rád vychutnám. Kdykoliv nechtěně natrefím v TV na Strážce vesmíru, vždy fascinovaně hledím na celý díl až do konce, zhypnotizován blbostí děje jako králík hladovou kobrou. Ale tohle veledílo trvá pětkrát déle než jeden díl seriálu a i jako hloupý králík bych musel nakopat pitomé kobře, která by mne tak dlouho hypnotizovala. Zas tak velký masochista nejsem. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)
  • Seriál je známý tím, že se inspiruje akčními scénami z Japonských seriálů. V tomto filmu byl poprvé použit pouze originální materiál. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)

Reklama

Reklama