Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý losangeleský drogový dealer se snaží napravit, ale minulost a vztahy s podsvětím mu zajistí místo v hledáčku protidrogové policie, mexických agentů i mexických drogových kartelů. (Filmbox)

Recenze (107)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Meh, celkem průměrné drama, kde napětí mezi dvěma hlavními hrdiny nedosahuje takových kvalit jako třeba v Nelítostném souboji. Popravdě, na film jsem se chtěl podívat jen proto, abych viděl Gibsona, Russella a Pfeifferovou v počátcích jejich kariér, ale neobjevil jsem nic zvláštního. Tak mám tedy akorát zápočet, že jsem tenhle film, obsazený třemi hvězdnými jmény mé generace, zhlédl až do konce. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemný film na jistotu. Klasická hollywoodská kriminálka z 80. let, policajta si dává Kurt Russell, chlapíka, co se pohybuje na tenkým ledě Mel Gibson na vrcholu popularity (v době mezi první a druhou Smrtonosnou zbraní), a nádhernou dívku, o kterou společně bojují, nehraje nikdo jiný, než přirozeně oslnivá Michelle Pfeiffer. A ačkoli na plakáty se už nevešel, vynikající je také Raul Julia, jehož kariéra brzy vyvrcholila rolí Gomeze Addamse. Zápletka je přímočará, ale kouzlo, kterým to všechno drží pohromadě, je podtržené skutečně skvělou kamerou, protože do těch červánků by se jeden zamiloval. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak nudný film jsem už dlouho neviděl. Herecká trojice mě nalákala, ale zůstala krutě nevyužita. Film se nepříliš osvědčenému režisérovi Townemu zcela rozpadl pod rukama a z děje nejsem schopný popsat ani jednu jedinou minutu. Vlastně ani nevím, o co ve filmu pořádně šlo. Ano, snad jedině Michelle Pfeiffer a její půvaby měly dopad na moji smyslovou soustavu, ale jinak bída a utrpení. V tom filmu se za 111. minut, co trval, nestalo absolutně nic zajímavého, a když to tak vezmu, nedělo se tam vůbec nic. Silně pochybuji, že ho, co do nudnosti, ještě někdy něco překoná. Zůstává pro mě záhadou, co v takto slabě pojatém filmu, pohledávala mimořádně silná herecká sestava. Mimochodem, na tu dobu celkem slušný finanční rozpočet není na filmu vůbec znát. Místo slibovaného akčního nátěru jen kupa keců. Po takové ukázkové nudě se od stejného režiséra chystám na romantické drama "Zeptej se prachu". Dám mu ještě šanci. 20% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Vysluněná krimi s milostným trojúhelníkem Gibson - Pfeiffer - Russell. Celý film jdou policajti s Russellem po bývalém obchodníkovi s drogami -Gibson, který už nekšeftuje. Vše se změní s příchodem Carlose...Film si jede v pomalém tempu od začátku až do konce. Budu shovívavý a dám tomu tři hvězdy, i když to je tak na 2,5* ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Možnosť 1., keď odhalíte kto je Carlos, tak to jednoducho vypnite a potom si choďte dosnívať vlastný koniec. Možnosť 2., keď neodhalíte kto je Carlos, tak to jednoducho vypnite a potom si choďte dosnívať vlastný koniec. Možnosť 3., Vyserte sa na to a radšej si zahrajte naháňačku šušňov s prstom v nose. Možno to bude aj väčšia zábava. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Snímku mala pôvodne produkovať spoločnosť Warner Bros. s rozpočtom 33 miliónov dolárov. Keď od produkcie odstúpila a z projektu sa stal nezávislý film a rozpočet klesol o 10 miliónov dolárov. Napriek tomu sa v tom čase jednalo o najdrahší nezávisle produkovaný film. Producent Thom Mount zdôvodnil odstúpenie spoločnosti Warner Bros. od financovania filmu s tým, že Warnerom sa nepozdával scenár, ktorý vykresľoval policajtov v zlom svetle a zároveň hlavnou postavou bol bývalý drogový díler. (m.a.t.o.)
  • V kinách sa spolu s filmom premietal aj trailer na snímku Batman (1989). Fanúšikovia boli z toho tak nadšení, že niektorí si kúpili lístok na film iba kvôli tomu, aby mohli vzhliadnuť trailer na Batmana. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno