Reklama

Reklama

Téměř úplně malá katastrofa

  • Turecko Sanki Her Şey Biraz Felaket (více)

Obsahy(1)

V současném Istanbulu se malá skupina vzájemně propojených mileniálů bezcílně snaží najít lásku, práci, přátelství a finanční stabilitu. (Cinemax)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Poučenie filmu - anglické slovo katastrofa = disaster vychádza z gréčtiny "dis" a "astros", teda zlá hviezda. Poučné, len škoda, že na to treba čakať do konca filmu po príliš dlhom rozprávaní o všetkom a o ničom. Problémy mladých ľudí a riešenia žiadne. Film pochopia viac Turci samotní, ale kvôli tomu sa do kebabárne na pointu pýtať nepôjdem. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

V anotaci čteme: „V současném Istanbulu se malá skupina vzájemně propojených mileniálů bezcílně snaží najít lásku, práci, přátelství a finanční stabilitu.“ Nechtěli by toho najednou trochu moc? Kromě toho nejde jenom o to, něco najít, ale hlavně je důležité si to udržet. Avšak láska je těkavá jako perchloretylén, firma může začít propouštet lidi nebo vůbec zkrachovat, přátele mohou rozdělit jejich názory na politické dění a finanční stabilitu dokáže během krátké doby podkopat inflace. Zkrátka je to film o banalitách života v Turecku, které se zas až tolik neliší od banalit života v Česku. Do mobilu mileniálové čučí tady jako tam a i prodejen kebabu tu máme zhruba stejně. Celkem nevidím důvod, proč se na to dívat, když podobně plytké filmy umějí natočit i čeští filmaři. Vůbec mě to nebavilo. ()

Reklama

Reklama