Reklama

Reklama

Krtek a koberec

  • Československo Krtko a koberec
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1974, 6 min

Obsahy(1)

Krtek objeví kouzelný koberec, který se brání vyčištění, ale nakonec se sám vykoupe a Krteček mu ještě namaluje puntíky.. Nakonec se na koberci i proletí! (mau)

Recenze (25)

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Krtko nemá chybu. Hlavne jeho smiech a vtedy keď mu je niečo ľúto, vtedy je na zožranie. Koberček našiel správneho majiteľa. :) 95%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Trocha orientální létací poetiky ve spojení s běžným úklidem. Moje porucha autistickeho spektra se tu projevuje v tom, že koberec obarvený květinami vnímám, jako že se znovu ušpinil, ač jsou ty puntíky rozmístěny pravidelně. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O tom, jak krtek našel jeden starý a zaprášený koberec. Ale to nebyl ledajaký koberec - byl živý a uměl létat, nicméně když mělo dojít na vyčištění, tak se toho bál jako čert kříže. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Krtko sa nám tu postaral o koberec a koberec sa postaral o neho, navyše tu je jeden premenený motív z orientálnych rozprávok, no mohol si dať autor viac záležať, ak už chcel niečo s kobercom. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Kde se v krtčím světě vědeckotechnického pokroku, zahrádkářství a vůbec předmětů běžné denní potřeby vzal létající koberec, to byla jedna z velkých záhad mého dětství; krtek si s ní nicméně poradil po svém obvyklém roztomile praktickém způsobu. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Je to rebel. Dělá tůdle na kachnu. Sbírá barvící barevné luční kvítí a vůbec si to s přehledem létá nikoliv jako perský princ, ale jak džin z lahve. ()

Reklama

Reklama